Päivitetty 17.06.2017

Kotia etsivä koira: ANNABELLA


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloitu

 

11.5.2017
Kaunis Annabella on pelastettu Mihailestin kunnalliselta tarhalta nelisen viikkoa sitten Cosoban tarhalle. Siitä, onko Annabella aikaisemmin ollut jonkun ihmisen oma koira vai viettänyt koko elämänsä kovaa katukoiran elämää ennen päätymistään rankkureiden kynsiin ja kunnalliselle tarhalle, ei ole tietoa. Sen tietää vain Annabella itse. Sen nyt-hetki on kuitenkin toivoa täynnä. Se on päässyt Ioana Bodean koiraksi  ja Kulkureiden adoptio-ohjelmaan. Toivo paremmasta elämästä kotikoirana on olemassa.

Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija, joka tekee vapaaehtoistyötä Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin OneVet-eläinlääkäriklinikan ylläpitämällä koiratarhalla Cosobassa. Tarha on romanialaisittain edistyksellinen ja siellä pidetää koirista huolta. Ioana sosiaalistaa koiria ja totuttaa niitä hihnaan. Hänellä on tarhalla myös jokunen oma koira, joista Annabella on yksi.

Juuri nyt Annabella on hämmentynyt kaikesta kokemastaan. Se jakaa häkkinsä uroksen kanssa ja yhteiselo on sujunut sopuisasti. Annabella on kovin sympaattisen oloinen, ystävällinen ja kohtelias koira. Aktiivimme kuvaavat Annabellaa kauniiksi tytöksi, jonka lempeys säteilee ulospäin. On mahdollista, että Annabellasta avautuu ihmisläheinen koira, kunhan sen elämä pääsee asettumaan uomiinsa.

Annabellan korkeus on noin 50 cm, paino noin 25 kg.

21.5.2017
Annabellalle on lisätty video tarhalta. Ihmisen läheisyys tuntuu hyvältä.

22.5.2017
Lisätty video, hetkestä, jolloin kaunis Annabella saa vieraakseen mm. Kulkurien Helmin.  Annabella tulee kohteliaasti ja varovaisesti hakemaan nameja. Välillä se hakee rohkaisua tutun ihmisen, Ioanan, luota. Annabella odottaa sen oman, turvallisen ja rakastavan kodin löytymistä Cosoban tarhalla.

7.6.2017
Annabellalle on lisätty uusi kuva. Siinä tyttö odottaa häkissään. Annabellalle soisi parempien aikojen koittavan ja kolkon häkin vaihtuvan kodin lämmöksi.

17.6.2017
Annabella on elänyt Cosoban tarhalla nyt parisen kuukautta. Ioana kertoo, että Annabella on rohkaistunut ja tullut leikkisäksi. Hän kuvaa Annabellaa lempeäksi ja ystävälliseksi koiraksi, joka kuulemma tykkää kovasti Ioanan miehestä.

 

 

 

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaimmillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Annabella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Annabella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Annabellan yhteyshenkilö: Paula Tähtinen 

 

 

 

 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.