Päivitetty 03.10.2017

Kodin saanut koira: CHER


Syntymäaika: 1/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloidaan

12.8.2017

Perustiedot ja taustat

Romaniassa on miljoonia kodittomia koiria. Niin ei-toivottuja pentuja kuin aikuisiakin koiria hylätään mielivaltaisesti pelloille ja tien varsille.

Noin 2-3-vuotias narttu Cher oli elänyt yksin huoltoaseman läheisyydessä jo jonkun aikaa. Sen onneksi eläinsuojelija Roxana Deissima huomasi ruokaa ja huolenpitoa vaille jääneen koiran, ja otti hylätyn karvakuonon suojiinsa ennen kuin paikalliset rankkurit saivat siitä vihiä.

Cher odottelee omaa kotiaan nyt yksityisellä pienellä tarhalla Bucharestin kupeessa.

Cher on luonteeltaan sosiaalinen, kiltti ja ihmisrakas koira. Se on lempeä ja kiintyy nopeasti ihmisin. Nuori narttu tykkää läheisyydestä ja seurailee mielellään ihmisten askareita, mutta osaa jäädä myös nätisti omalle paikalleen. Tarhalla Cher ei ole ollut kova haukkumaan. Sympaattinen Cher tulee ongelmitta toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa.

Cher on noin 40-45cm korkea. Kaunis harmaa tyttönen painaa vajaat 15kg. 

28.8.2017
Valloittava Cher on varattu omaan kotiin!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota.

Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cher  saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cher on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa