Eläimen adoptointi

Eläimen adoptioprosessi etenee seuraavasti:

Kun löydät sivuiltamme kotia etsivän koiran tai kissan, joka kuvauksen perusteella vaikuttaisi sopivalta teille, ota yhteyttä eläimen yhteyshenkilöön puhelimitse tai sähköpostitse. Kerro itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. mahdollisimman kattavasti.

Eläimen varaajan kanssa keskustellaan asiasta huolellisesti ja mietitään yhdessä onko ko. eläin sopiva perheeseen ja perhe sopiva eläimelle. Eläintä ei koskaan oteta hetken mielijohteesta, vaan kyseessä on jopa 10-15 vuoden sitoutuminen, joka vaatii tarkkaa harkintaa ja koko perheen sitoutumisen. Mikäli yhdessä päädytte tekemään varauksen eläimestä, tehdään siitä luovutussopimukset ja maksetaan kulukorvaus. Romaniasta tulevat koirat haetaan pääsääntöisesti lentokentältä ja kotihoidossa olevat eläimet kotihoitajalta. Huomaathan, että meiltä ei ole mahdollista saada eläintä koeajalle.

Varaaja neuvoo sinua kaikissa käytännön asioissa ja ethän myöskään epäröi kysyä häneltä, jos jokin asia mietityttää!

Rescueyhdistys Kulkurit ry pidättää oikeuden olla tuomatta koiraa Suomeen, vaikka kulukorvaus olisi jo kokonaisuudessaan suoritettu. Tällainen syy voi olla esimerkiksi koiran terveystilanne tai jos koiran tuominen Suomeen olisi terveysriski. Tällöin kulukorvaus palautetaan kokonaisuudessaan.

Noudatamme eläinten maahantuonnissa Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran sisämarkkinakaupan ohjeita. Olemme rekisteröityneet eläinten maahantuojille vaadittavaan TRACES-järjestelmään (rekisteröintinumero 377/0521/2017). Rekisteröinti on voimassa 18.1.2020 saakka.

rosiori_ps_veera_nuri_elokuu_2016

Rosiori de Veden kunnallisella tarhalla 25.8.2016. Kuva: Veera Nuri Photography
 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.