Education

– Education is the most powerful weapon which you can use to change the world –

Nelson Mandela

 

Yksi Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tärkeimpiä toiminnan muotoja on valistus, sillä tieto ja osaaminen on kaiken ajattelun ja toiminnan lähtökohta.

Visiomme, että jonain päivänä jokaisella lemmikkieläimellä olisi oma koti, jossa niiden kokonaisvaltainen hyvinvointi osattaisiin ottaa huomioon, on aihe, jota haluamme iskostaa etenkin paikallisen väestön mieleen Romaniassa.

Valistus yhdessä sterilointitoiminnan kanssa antaa romanialaisille apua, tietoa, taitoja ja kannustusta, jotta he voivat tulevaisuudessa kantaa itsenäisesti vastuuta maansa kodittomien koirien ongelmasta.

Valistusta suoritetaan Romaniassa moniulotteisesti. Kouluvalistuksessa pääpaino on lasten ja nuorten valistamisessa kouluissa ja päiväkodeissa. Oppiminen saavutetaan leikin ja mielenkiintoisten tehtävien avulla. Paikallisessa valistuksessa taas viemme koulutusta Romaniassa toimiville eläinsuojelijoille, eläinlääkäreille ja hoitajille sekä kaikille muille eläinten parissa toimiville henkilöille, niin yhteistyötahoillemme kuin ulkopuolisillekin.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.