Päivitetty 13.03.2018

Varattu kissa: Anssi


Syntymäaika: 1/2006
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa (Helsinki)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja tausta 

Rescueyhdistys Kulkurit työskentelee aktiivisesti kissojen eläinsuojelullisen tilanteen edistämiseksi niin Suomessa kuin Romaniassakin.
Kissatoimintamme pääpaino on auttaa Suomalaisia hylättyjä kissoja tekemällä yhteistyötä muiden eäinsuojelujärjestöjen kanssa. Tavoitteemme on järjestää erilaisia kampanjoita ja tempauksia sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden eläinsuojelutahojen kanssa.
Pyrimme myös auttamaan muita suomalaisia eläinsuojelujärjestöjä ja –tahoja heidän hallussaan olevien kulkukissojen elinolosuhteiden parantamisessa ja mahdollisesti kissojen uudelleen kotiuttamisessa. Olemme mahdollisuuksien mukaan auttaneet myöskin yksityisten kodinvaihtajakissojen uuden kodin löytämistä.

Yksi tälläinen tapaus on reipas iäkkäämmän puoleinen Anssi.
Anssin edellisen omistajan puhjenneen allergian vuoksi, Anssia päätettiin auttaa loppuelämänsä kodin etsinnässä. Se siirtyi marraskuussa 2017 Kulkurien kotihoitopaikkaan.
Anssi on erittäin sosiaalinen ja ihmisten seuraa rakastava kissarouva, jolla on vielä monta hyvää vuotta jäljellä vaikka seniori-ikään onkin ennättänyt.

10.3.2018
Nykytilanne

Anssi on tänään varattu uuteen omaan kotiinsa, jossa seniori rouvan eläkepäiviin löytyy uusi ihmis-palvelija 🙂

________________________________________________________________________

Kissaa harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.
Jos harkitset rescuekissalle kodin antamista, muistathan että kyseessä on sitoutuminen eläimeen useaksi vuodeksi eteenpäin, kissan loppuelämän ajaksi.
Kissaa ei tule koskaan hankkia hetken mielijohteesta.

Ensimmäiset askeleet kodittoman kissan adoptiossa ovat eläimen adoptioprosessiin ja luovutussopimukseen tutustuminen. Näihin voit tutustua täältä:

Eläimen adoptointi
Luovutussopimus

Anssin yhteyshenkilö:  Marika Stillman

 

 

 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa