Lahjoituskuormat

Lahjotuskuormat

Kulkurit aloittivat lahjoituskuormien lähettämisen Romaniaan vuonna 2014 ja ensimmäinen kuorma pääsi onnistuneesti perille lokakuun 14. päivä. Siitä lähtien kuormia on lähetetty säännöllisin väliajoin.

Lahjoituskuormien tärkein tehtävä on kuljettaa Suomeen jäävät lentoboksit takaisin Romaniaan. Osa bokseista kulkeutuu Romaniaan lentokummien mukana. Kuitenkin jokaiselta lennolta jää vähintään yksi boksi Suomeen, kun Romaniasta saa lennättää kolme boksia jokaista lentokummia kohden, mutta takaisin saadaan vietyä parhaassakin tapauksessa vain kaksi. Boksien koosta ja mallista johtuen lava ei kokonaisuudessaan niillä täyty ja koska kuormien lähettäminen maksaa, haluamme hyödyntää jokaisen maksullisen neliösentin täyttämällä tyhjät kolot saaduilla lahjoituksilla. Useamman lavan lähettäminen kerrallaan laskee kustannuksia, jolloin pääsääntöisesti matkaan lähtee vähintään kaksi lavaa kerrallaan. Näin voimme lähettää paikan päälle myös laadukkaampaa ruokaa kuin mitä koirat tarhoilla pääsääntöisesti syövät sekä muita tarvikkeita, mitä olemme lahjoituksina saaneet.

Kuormia lähetetään noin kerran kuukaudessa boksien määrän mukaan. Kuorman matka Romaniaan kestää noin kaksi viikkoa. Kuormien sisältö jaetaan yhteistyötahojen kesken mahdollisimman tasapuolisesti ja tarpeen mukaan.

Yhden lavan lähetyskustannus on 320 euroa ja kahden lavan yhteensä 560 euroa. Mitä useampi lava sitä pienemmäksi kustannus laskee lavaa kohden. Kuormien lähettämistä voi tukea myös osallistumalla lähetyskustannuksiin tekemällä lahjoituksen Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 1177.

Voit lahjoittaa alla olevassa kuvassa listattuja tarvikkeita keräyspaikkoihin tai sovitusti suoraan Miialle. Auttaa voit myös helposti kotisohvalta osallistumalla Jahti & Vahti -kampanjaan.

Lista

————————————————
Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.