Päivitetty 23.11.2017

Kotia etsivä koira: REBE


Syntymäaika: 2011
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
3.12.2016
Kulkureilla on useita yhteistyötahoja Romaniassa, ja yksi suurimmista on eläinlääkäriklinikka OneVet. Lisäksi OneVetilla on hoitola Cosoban kylässä, jossa elää yli sata koditonta koiraa. Eläinlääkäriklinikka OneVet on perustettu vuonna 2005 ja sen omistaa eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladut. Heidän lisäkseen klinikalla on 15 työntekijää. Monet Dr. Adinan kadulta löytämät koirat ovat päätyneet Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja löytäneet kodin Suomesta. Kaikki koirat eivät kuitenkaan ole suoraan kadulta, vaan monet koirat ovat entisiä lemmikkejä tai vahtikoiria, jotka on lopulta hylätty. Kuten ihastuttava Rebe, joka hylättiin tarhalle, koska se oli liian ihmisrakas eikä siitä ollut vahtikoiraksi. Niinpä Rebe etsii nyt omaa kotiaan tositarkoituksella Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

Rebe on komea, kuten on sanomattakin selvää ja niin kovin ihmisrakas, että jopa mustasukkaisuutta on havaittavissa, mikäli muut koirat saavat huomiota. Muita koiria kohtaan Rebe onkin varautuneempi, joten etsimme Rebelle koirakokenutta kotia, missä se saisi nauttia ainoana koirana olosta eikä sen tarvitsisi murehtia saamastaan rakkauden määrästä. Rebe on myös hyvin tarkka saamastaan ruoasta ja resursseista. Rebe ei kuitenkaan ole ilkeä, sillä sen entisessä perheessä oli pieniä lapsia, joiden kanssa se tuli erinomaisesti toimeen. Rebe tulee kuitenkin vaatimaan rajoja, yhtälailla kuin rakkautta. Ja kaiken tämän Rebe tulee palauttamaan perheelleen moninmoninkertaisesti. Rebe on roteva äijä ollessaan noin 25kg ja 60cm.

 

Päivitykset
26.4.2017

Rebe on siirtynyt kevään aikana yksityiselle hoitajalle Romaniassa, jossa Rebe on erityisesti ystävystynyt naapurissa asuvan pienen tytön kanssa. Lapsilla on aivan erityinen paikka Reben sydämessä ja lapset saavatkin leikkiä pojan ympärillä kaikessa rauhassa. Hoitopaikassa Rebe on myös saanut opetella tavallista koiran elämää vielä etsiessään omaa perhettään. Rebelle on myös lisätty uusia kuvia hoitopaikasta.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Rebe saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rebe on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Reben yhteyshenkilö: Matleena Grönroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa