Lilli Lanér

Koiravaraaja

<3Koirien varaukset

lilli.laner (ät) kulkurit.fi
040 218 3361

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

 

 

 

 

Olen Lilli ja toimin Kulkureissa koiravaraajana. Perheeseeni kuuluu ihmismiehen lisäksi Espanjan rescuepoika Jordi.
Sain kasvaa ja varttua eläinrakkaassa sekä luonnonläheisessä perheessä, mikä lienee osaltaan rohkaissut minua eläinoikeusasioista kiinnostumiseen ja niiden parissa toimimiseen ihan pienestä pitäen. Koen kaikki eläimet tärkeiksi ja oikeutetuiksi elämään hyvän elämän niiden lajista ja olinpaikasta riippumatta.

Jo ala-asteikäisenä toimin Itä-Helsinkiläisten koiranomistajien innokkaana, luotettavana ja tietysti ilmaisena koirahoitajattarena. Palkaksi riitti se, että sain olla koirien kanssa. Kävin lisäksi
hoitamassa Hesy:n eläimiä ja puuhailin erilaisten tarvike- sekä rahankeräysprojektien parissa. Osallistuin myös Animalian toimintaan ja valistin ympäristöäni eläimiin kohdistuvista epäkohdista.
Matkustaessani olen aina pyrkinyt tekemään paikallisen eläinsuojelun hyväksi sen minkä olen pystynyt ja valitsemaan kohteita/palveluita samasta näkövinkkelistä. Ensimmäisen ihan oman karvakaverin sain 10-vuotiaana ja siitä lähtien meillä on aina ollut koira/koiria.

Nykyinen karva-asukki lensi meille Aasiassa vietetyn puolivuotisen jälkeen. Vanha Rakas rottweilerini Aku (Puppe) jouduttiin saattamaan ikiuneen vakavan sairauden uuvuttamana ja minä olin surusta sekaisin. Puppe oli elämäni koira, jonka kanssa olin kasvanut yhteen vaikeimman
kautta. Koiran luonne oli erittäin haastava ja yhteinen matka kuljettiinkin kirjaimellisesti vaikeuksien kautta voittoon. Kun jouduin hyvästelemään Ystäväni, ajattelin, etten selviä siitä ikinä.
Olin todella hajalla. Eräänä päivänä haahuilin netissä törmäten rescueyhdistyksen postauksen kautta Jordiin ja tunsin, että sen täytyy tulla meille. Kuvassa möllötti pitkäkielinen ja isopäinen otus; “Jordi, macho, 2 años”. Kyselin lisää ja rakastuin. Muutaman kuukauden kuluttua haimme Jorpposen Hki-Vantaalta kotiin ja uskon, että Jordi pelasti emäntänsä vähintään yhtä lailla kuin minä sen…

Jorpon adoptoinnista lähtien kiinnostukseni rescuetoimintaan on kasvanut yhä edelleen. Kulkurien toimintaan tutustuin erilaisissa tapahtumissa ja Romanian järkyttävä eläinsuojelutilanne vaati tekoja. Halusin auttaa ryhtymällä konkreettisesti toimimaan noiden eläinten hyväksija sillä tiellä ollaan.

You can’t change the world by helping one dog, but you will change the
world for that one dog! <3

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.