Tanja Björninen

Koiravaraaja

Koirien varaukset

tanja.bjorninen (ät) kulkurit.fi
045 840 3979 (ma-pe klo 18-20)
Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

 

 

 

 

 

Hei, olen Tanja ja toimin Kulkureissa koiravaraajana.

Asun Vantaan Varistossa ja kotoa löytyy tällä hetkellä kolme koiraa: Loco on puhdasrotuinen staffi, Olga staffisekoitus ripauksella pinseri verta ja pikkukoiran virkaa suorittaa kotihoidon kautta pysyvästi perheeseen jäänyt Tirri, romanian prinsessa. Kolmikon kanssa puuhastelen kaikkea mahdollista mitä eteen sattuu, mutta aktiivisesti harrastetaan tällä hetkellä agilitya ja rallytokoa. Eläimet ovat kuuluneet elämääni pikkutytöstä lähtien ja kotoa onkin vuosien varrella löytynyt jos jonkinmoista viipeltäjää hiiristä koiriin.

Olen aina ollut kiinnostunut eläinten hyvinvoinnista ja käyttäytymisestä. Rescue-toiminnan myötä olen kuitenkin päässyt konkreettisesti auttamaan ja muuttamaan asioita, mukaan johonkin jolla on suurempi vaikutus ja jonka vaikutukset kantaa pidemmälle. Olen toiminut aiemmin vapaaehtoisena eri tapahtumissa ja auttanut “taustalla” niin paljon kuin olen pystynyt. Kulkurien myötä yhdistyksen aloitettua sain kuitenkin mahdollisuuden päästä mukaan konkreettisemmin ja olla mukana mahdollistamassa uuden paremman elämän näille upeille eläimille. On hienoa olla mukana näkemässä kuinka aiemmin arka ja pelokas jo toivonsa lähes menettänyt eläin puhkeaa kukkaansa saatuaan ymmärrystä ja kannustusta sekä tukea ja lämpimän sylin turvan, päästyään vihdoin kotiin sen oman ihmisensä luokse.

Vaikka matka parempaan huomiseen eläinten elinolojen parantamiseksi on pitkä, on jokainen pienikin askel suunta oikeaan.

Share
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.