Anna-Sisko Sorsa

Anna-Sisko1

 

Hallituksen jäsen
Romanian sterilointiprojektit
Carpe-projekti (projektimarkkinointi)

anna-sisko.sorsa (ät) kulkurit.fi
045 304 6206

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

LOMALLA 28.2.2018 asti.

 

 

 

Olen kolmekymppinen helsinkiläinen, oikealta ammatiltani sairaanhoitaja ja tulevaisuudessa myös opettaja. Olen ollut koirahullu jo ihan lapsesta asti. Ennen kuin omasta koirasta oli vielä tietoakaan, olin opiskellut ulkoa kaikki kirjaston koirakirjat ja tuttu kaikkien lähialueen nelijalkaisten kanssa. Naapurin labbista Puttea hoidin ja rakastin kuin omaani ja onnekseni myös vanhempani rakastuivat Putteen – kodinvaihtaja Uffe muutti meille parivuotiaana ja minä tietysti olin onneni kukkuloilla. Musta labbispoika Uffe koulutti minusta lopullisesti koiraihmisen ja opetti koirien maailmasta yhtä ja toista. Uffe siirtyi sateenkaarisillalle 12-vuotiaana, vielä viimeisenä elinpäivänäänkin kivuistaan huolimatta leikkisänä ja rakastavana hauvelina.

Ensimmäisen ikioman koirani hankin lopulta elämäni vakiinnuttua toukokuussa 2015. Cuba on Romanian rescue, joka saapui Suomeen kamaralle sisarustensa kanssa hieman alle puolivuotiaana ja on perusteellisesti laittanut elämäni – ja kämppäni sisutuksen – uuteen uskoon. Se sai minut samalla kiinnostumaan rescue-toiminnasta, joka on minulle tätä ennen ollut melkolailla tuntematon suuruus. Sanapari “kestävää eläinsuojelutyötä” herätti mielenkiintoni. Vaikka koiran hankkiminen on yleensä ensisijaisesti itsekkäistä syistä tehty päätös,  jotenkin omaatuntoa helpotti ajatus eettisestä tavasta tehdä se. Niin se ajatus sitten vei mukanaan.

Sterilointiprojektit ovat selkeä, käytännöllinen ja tehokas tapa vaikuttaa Romanian surkeaan kulkukoiratilanteeseen, ja olen otettu saadessani olla niissä mukana.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.