Essi Marttila

essi_marttila

 

 

 

Lentojen varaukset
Koirien varaukset

040 752 7709
essi.marttila (ät) kulkurit.fi

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

 

 

 

 

 

 

Heippa, olen Essi Marttila, 24-vuotias, ja kotoisin Nurmeksesta, jossa tällä hetkellä asun kahden rescuekoirani kanssa. Toimin Kulkureiden lentobuukkaajana tammikuusta 2017 alkaen. Suoritin Lontoossa matkailuhallinnon kolmevuotisen tutkinnon, jonka ohella työskentelin konsulttifirmassa muun muassa buukaten lentoja, joten aiempi kokemukseni tulee olemaan varmasti avuksi.

Olen pienestä pitäen puuhastellut koirien kanssa, ja eläimet ovat olleet minulle todella tärkeä asia elämässä. Ensimmäisen koirani, Timi-corgin, sain ollessani vasta 9-vuotias. Timi kasvoi kanssani lapsesta aikuiseksi ja opetti minulle enemmän kuin kaikki maailman kirjat yhteensä. Toisen corgini, Nukan, sain ollessani 13-vuotias. Molemmat töppöjalat kirmaavat nykyisin autuammilla mailla, mutta sydämessäni ne ovat ikuisesti. Rescueherätyksen koin vuonna 2015 työskenneltyäni muutaman viikon ajan vapaaehtoisena löytykoiratarhalla Thaimaassa. Myöhemmin veljeni adoptoi sieltä kauniin Dammin, josta itsekin lopulta rohkaistuin. Ensimmäisen rescueni, seniorirouva Jetan, sain elokuussa 2016. Jetta sulatti sydämeni täysin ja sen myötä aloin tuntea poltetta auttaa rescuetoiminnassa jotenkin konkreettisemmin. Toinen rescueni Kepponen saapui Suomeen joulukuussa 2016. Tällä kokoonpanolla menemme tällä hetkellä eteenpäin, jokainen opetellen uusia asioita toisistamme.

Sydäntäni lähellä ovat siis kaikki eläimet, erityisesti koirat sekä tuotantoeläimet, niiden kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä koiralähtöinen positiivinen koulutus. Täydellinen maailma olisi sellainen, jossa kaikki koirat olisivat rakastettuja perheenjäseniä, eikä mitään eläinlajia riistettäisi ihmisen toimesta. Koska eläimet ovat minulle tärkeä aihe, päätin vuonna 2015 tehdä niistä itselleni ammatin, ja keväällä 2016 hain ensimmäistä kertaa eläinlääketieteelliseen. Yritykseksi se jäi, mutta nyt yhä suuremmalla innolla ja motivaatiolla luen 2017 pääsykokeisiin.

Toivon voivani auttaa rescuetoiminnassa niin paljon kuin pystyn, ehkäpä myöhemmin muullakin saralla kuin lentobuukkauksessa.

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.