Kaisa Kanninen

_MG_0001

 

 

Hallituksen puheenjohtaja
Myyntikoordinaattori

kaisa.kanninen (ät) kulkurit.fi

Also in English

 

 

 

 

Olen Kaisa Kanninen, ja toimin Rescueyhdistys Kulkurit ry:n hallituksessa puheenjohtajana. Puheenjohtajan työn ohella toimin yhdistyksen myyntikoordinaattorina vastaten mm. yhdistyksen tuotemyynnistä ja tuotteistuksesta. Lisäksi olen mukana tapahtumien ja messujen suunnittelussa ja järjestämisessä sekä yhdistyksen markkinoinnissa.

Pidän yhtenä tärkeimpänä asiana rescuetyössä vaikuttamista ihmisten asenteisiin; vain vaikuttamalla ihmisiin ja heidän ajatuksiinsa, asenteisiinsa ja tapoihinsa kohdella eläimiä voimme saada aikaan todellisen muutoksen. Minulle on erityisen tärkeää, että toiminnassamme painotetaan kestävää kehitystä mm. sterilointien ja paikallisen tason valistuksen avulla. Näin kodittomien eläinten elämää voidaan parantaa pitkällä tähtäimellä,  ennaltaehkäisevästi, eettisesti ja kestävää kehitystä tukien.

Rescuetoiminnasta on muodostunut minulle nopeasti elämäntapa.  Uskon, että jokaisella eläimellä on oikeus turvalliseen, lajityypilliseen elämään, ja tämän ajatusmaailman myötä olen ajautunut mukaan rescuetoimintaan. Kohtuullisen tuoreena rescue-alan ihmisenä uskon tuovani mukanani uudenlaisia toimintamalleja ja ajattelutapoja yritysmaailmasta. Uskon, että yhdistämällä ammattimaisuuden, läpinäkyvyyden, avoimuuden sekä aidon auttamisen tahtotilan päättäväiseen työ-otteeseen ja käytännön toteutukseen voidaan saada aikaan todellisia muutoksia.

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.