Niina Laaksonen

niina

Koirien varaukset

niina.laaksonen (ät) kulkurit.fi
040 778 9881

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

 

 

 

 

 

 

Hei! Olen Niina Laaksonen, toimin tällä hetkellä Kulkurien koiravaraajana.

Asun Helsingissä koirieni Bubun, Nurin ja Jäggerin kanssa. Rescuekoiratoimintaan tutustuin koirani Bubun myötä. Saksanseisojapoika Bubu saapui Suomeen Romaniasta alkuvuonna 2013 ja Bubun  rauhallisen ja upean luonteen ansiosta päädyimme sen kanssa lähes välittömästi edustamaan Kulkureita esim. messuille. Bubun bravuuri on heittäytyä selälleen chillailemaan keskellä messuhälinää toivoen rapsutuksia ja silityksiä. Harrastamme Bubun kanssa koirajuoksua eli canicrossia.

Toinen rescuekoirani, iso “mörkötyttöni” Nuri, kotiutui Romaniasta marraskuussa 2014. Nuri on luonteeltaan iloinen hömppä, joka piristää aurinkoisuudellaan päivän kuin päivän. Nurin kanssa olemme mukana Vainu eläinetsijäkoirien toiminnassa ja treenaamme hajutyöskentelyä.

Laumani uusin tulokas on Jägger, espanjan rescue, joka kotiutui syksyllä 2017. Jägger opettelee tällä hetkellä kotikoiran tärkeitä taitoja ja tulevaisuudessa aloitamme senkin kanssa hajutyöskentelyn.

Omien koirieni myötä sydäntäni lähellä ovat erityisesti saksanseisojatyyppiset koirat sekä suuret koirat, mutta lähipiiriini kuuluu paljon myös erilaisia hurmaavia pieniä koiria.

Olen iloinen ja ylpeä saadessani olla osa tätä mahtavaa Rescueyhdistys Kulkurit ry:n joukkoa, joka tekee pyyteettömästi, organisoidusti ja päämäärätietoisesti töitä eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi!

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.