Salla Honkapää

 

Toiminnanjohtaja

salla.honkapaa (ät) kulkurit.fi
+358 40 755 6081
Also in English.

(adoptiotiedusteluissa yhteydenotot sähköpostitse)

 

 

 

 

 

 

 

Hei, olen Salla ja olen Kulkurien toiminnanjohtaja.

Asun Toijalassa omakotitalossa neljän koiran ja neljän kissan kanssa, joista kaikki yhtä lukuun ottamatta ovat rescue-eläimiä Virosta ja Romaniasta. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat saksanpaimenkoirat ja niiden sekoitukset, mutta kuuluupa laumaamme 10-kiloinen Romanian vahvistuskin, Titi-mummo, joka on kärsivällisesti opastanut minua pikkukoirien ihmeelliseen maailmaan.
Isompien koirieni kanssa olen vuosien aikana harrastanut paljon kaikkea, aina tottelevaisuuskoulutuksesta jäljestykseen ja hakuun (metsä ja raunio), mutta nykyisen kaksikon Miidan ja Antonin kanssa keskitymme tällä hetkellä vain perustokoon ja harrastus-jälkeen, sekä monipuoliseen liikuntaan ja aktivoimiseen.

Vuoden 2014 alkupuolella jouduin lähekkäin luopumaan seniorikoiristani, upeasta Roomeosta vanhuuden vaivojen takia helmikuussa ja elämäni ykköskoirasta Nefestä maaliskuussa.
Roomeo jäi onneksi elämään The Hobo Dogina kaltaistensa puolesta ja muistan kumpaakin kultaista vanhustani suurella kiitollisuudella.

Eläinsuojelutyössä olen ollut aktiivisesti mukana vuodesta 2005, jolloin hain ensimmäisen rescuekoirani Roomeon Virosta. Sen jälkeen ei mikään oikeastaan koskaan palannut ennalleen ja olen onnekas siitä, sillä olen löytänyt intohimoni, asian josta jaksan innostua aina uudestaan, vaikka työ välillä hyvin raskasta onkin. Vaikeimpina aikoina uskoa luo ajatus siitä, että vaikka emme voi pelastaa kaikkia apuamme tarvitsevia, voimme tehdä parhaamme vaikuttaaksemme niin yksilötasolla kuin sillä tasolla, jossa tehdään muutoksia hitaammin, mutta laajemmin, kuten steriloinneissa ja kansainvälisessä vaikuttamisessa aina EU-tasolla saakka.
Jokainen saavutus eläinsuojelurintamalla parempaan suuntaan ja jokaisen yksittäisen rescue-eläimen näkeminen uudessa kodissaan onnellisena, tasapainoisena ja rakastettuna perheenjäsenenä on kaiken sen työn ja vaivan arvoista.

The Hobo Dog in memorian

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.