Päivitetty 09.03.2021

Sterilointikummeja kaivataan!


Steriloi yksi, pelasta tuhansia! ✨
Sterilointikummina voit tukea yhden koiran tai kissan elämänlaadun paranemista sponsoroimalla kyseisen eläimen steriloinnin Romaniassa.

Kaikki sterilointikummia etsivät eläimet on jo steriloitu Kulkurien sterilointiprojekteissa ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme toimesta.
Nyt nämä koirat ja kissat etsivät itselleen kummia kustantamaan kyseisen toimenpiteen ja vapauttamaan varoja seuraavien eläinten sterilointeihin.
Tämän kuvan hurmurin lisäksi kummia etsivien eläinten albumistamme löytyy tällä hetkellä monia muita sterilointikummeja etsiviä koiria.

Kummiksi ryhtyminen on helppoa!

1️⃣ Etsi albumista eläin, jonka steriloinnin haluaisit sponsoroida. Löydät tällä hetkellä kummia etsivät koirat ja kissat täältä:

2️⃣ Kommentoi kyseisen eläimen kuvaan ”Kummi löytynyt!”. Jokaista eläintä voi sponsoroida vain kerran, joten ensimmäinen kommentoinut pääsee eläimen kummiksi. Lisäämme albumiin uusia kummia etsiviä eläimiä tasaiseen tahtiin.

3️⃣ Kommentoituasi ensimmäisenä kuvaa, tee 30 euron suuruinen lahjoitus Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299 tai MobilePaylla numeroon 23855 ja kirjoita viestiksi “sterilointikummi”. Jokaisen eläimen sterilointi maksaa 30 euroa.

4️⃣ Lähetä kuva maksustasi, sekä nimesi meilitse osoitteeseen emma.syrja@kulkurit.fi ja saat vastaukseksi elektronisen kiitoskortin kummieläimesi kuvalla.

❤ Sydämellinen kiitos sinulle, joka ryhdyt sterilointikummiksi! ❤

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa