Päivitetty 05.12.2018

51 eläintä steriloitu Happy Dogs Morenin toimesta 10.10.2018


Tällaiset haastattelut herättävät niin paljon toivoa.

Romaniassa, Morenin kylässä, Kulkurien yhteistyökumppani, eläinsuojelija ja eläintenhoitaja Anda Popescu tiimeineen tekee hurjasti työtä ratkaistakseen kylän koirien surullisen tilanteen. Anda pitää Morenissa Happy Dogs Moreni tarhaa, ja usea koira onkin sieltä adoptoitu Kulkurien kautta Suomeen. Anda myös järjestää sekä Morenissa, että muissa lähikylissä sterilointikampanjoita tiuhaan tahtiin, jotta kodittomien koirien ongelma saataisiin hallintaan.

10. lokakuuta sterilointipäivässä Biliestin kylässä Romaniassa steriloitiin yhteensä 51 eläintä. Päivän aikana Anda Popescu sai taltioitua monta koskettavaa tarinaa paikalle tulleiden perheiden elämästä. Videolla saatte kuulla niistä ensimmäisen.

Kuinka upealta tuntuukaan kuulla jonkun sanovan, että ymmärtää, miksi sterilointi on ainoa oikea ratkaisu. Että vaikka oma koira ei vielä olekaan saanut pentuja, hän ymärtää, että ainoa oikea ratkaisu on steriloida koira, koska jos se saisi pentuja, mitä he niille tekisivät? Heittäisivät ojaan, kuten kaikki muut Romaniassa?

Jonain päivänä tämä on se yleinen ajatusmalli. Jonain päivänä sterilointi on se normaali vaihtoehto, ei pentujen heivaaminen ojan pohjalle.

Jos haluat olla mukana tukemassa tätä kauniimpaa tulevaisuutta, lahjoita sterilointiprojekteillemme Romaniassa. Voit tehdä sen nyt myös helposti Mobile Pay-sovelluksella lahjoittamalla valitsemasi summan lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään STERILOINNIT. Voit tietysti myös tehdä tililahjoituksen tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299.

Voit lukea lisää Morenin kylän koiraongelmasta täältä.

Kiitos sinulle, joka autat!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa