Päivitetty 13.08.2014

Kodin saanut: ADINA (nyk. Sissi)


ADINA

* n. 1-1,5v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

4.11.2012
Adina asuu tällä hetkellä suuressa laumassa OneVet -eläinlääkäriaseman hoitolassa, joka ei selvästi ole tämän tytön paikka. Vaikka Adina tulee hyvin toisten koirien kanssa toimeen, on hän passiivinen isossa laumassa. Adinalle tuntuu olevan tärkeämpää ihmisen läheisyys, sillä hän viihtyy oikein hyvin ihmisen sylissä ja nauttii ihmisen antamasta huomiosta suuresti.

Adinaa on sekä siroutensa että luonteensa vuoksi helppo käsitellä. Korkeutta tytöllä on n. 30cm ja painoa n. 6-7kg.

Adinan ei ole kuultu haukkuvan kovinkaan paljoa, joten tuleva koti voisi harkitusti sijaita myös kerrostalossa. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että kotiin päästyään Adina saattaa stressin vuoksi ja sen laskiessa muuttaa käyttäytymistään ainakin jonkin verran. Luultavasti tyttö ainakin reipastuu ja saa energiaa kotiuduttuaan.

17.12.2012
Adina on varattu Suomeen!

3.3.2013
Adina on saapunut omaan kotiinsa Suomeen 2.3.2013!

10.3.2013
Sissi on sopeutunut todella hienosti ja nopeasti uuteen kotiinsa. Uudet omistajat ovat olleet todella iloisia siitä, miten reipas ja kiltti tyttö Sissi on.

Sissi tulee hyvin toimeen perheen kahden muun koiran kanssa, varsinkin Moppe (kuvassa) on Sissille oivaa riehumisseuraa. Päivänsä Sissi viettää kotona lokoillen ja hevostallilla hengaillen. Peruskoulutus on aloitettu ja Sissi oppiikin nopeasti uusia asioita.

Sissi on oikea kultakimpale ja omistajat ovat todella kiitollisia tästä ihanasta koirasta!

13.8.2014
Terveiset Sissiltä, joka muutti meille maaliskuussa 2013. Sissi on alusta lähtien ollut erittäin reipas tyttö, ja se tykkää hirveästi kaikista ihmisistä ja haluaisi aina olla kaiken huomion keskipiste. Sissi viihtyy hyvin sylissä, sekä tulee aina sohvalla oleillessamme viereen löhöilemään. Se on niin hirveän seurallinen. Sissi tunkee myöskin öisin sänkyyn nukkumaan.

Sissi tykkää kovasti ruuasta ja sille kelpaa lähes kaikki saatavilla oleva ruoka (myös ruokaa muistuttavat asiat kelpaavat usein). Sissi on myös etevä kiipeämään pöydille kun silmä välttää.

Sissi viettää paljon aikaa hevostallilla kirmaten vapaana, eikä pelkää hevosia. Sillä on aika iso ego, ja se käykin välillä ”paimentamassa” hevosia. Onneksi suurikokoiset hevoset eivät kuitenkaan ota Sissiä kovin tosissaan, eivätkä ole sille vihaisia.

Sissi pääsee myös mökkireissuillemme mukaan ja viihtyykin hyvin mökillä sekä metsissä kävelyillä. Sissiä kiehtoo kovasti linnut, niitä on sen mielestä mielenkiintoista katsella

Sissin parhaat ystävät ovat kaksi muuta koiraamme  Moppe ja Rolle. Mopen kanssa Sissi leikkii päivittäin tosi paljon ja ne ovatkin kuin ”paita ja peppu”. Vieraat koirat (varsinkin isot) ovat Sissin mielestä usein vähän pelottavia ja niille pitää aluksi haukkua, mutta tähän mennessä kaikkien kanssa on tultu hetken päästä hyvin toimeen.

Olemme todella onnellisia, että adoptoimme ihanan Sissin reilu vuosi sitten. Se on niin hauska ja erilainen persoona, ettei toista samanlaista löydy. Ihmettelemme usein, miten Romaniasta adoptoitu kadulla asunut koira voi olla näin älyttömän ihmisrakas ja kiltti!

t.Laura & Laura

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.