Päivitetty 16.04.2014

Ajankohtaista: Kriisi Harsovassa! Tarvitsemme kaikkien apua.


Kuva: Maoland Shelter. Arkipäivää Romaniassa: koiria työnnettyinä pieneen häkkiin ja jätetty kuolemaan kaatopaikalle.

Pyydämme huomiotanne kaikki koirien ystävät!

Kodittomien koirien tilanne Romaniassa on saanut uusia järkyttäviä piirteitä. 14.2.2013 ilmeni, että Harsovan kaupungissa pormestari Tudor Nadrag ja hänen rahoittamansa rankkurit harjoittavat systemaattista eläinrääkkäystä.

Harsovan rankkurit ovat kasanneet nappaamiaan yhteisökoiria pieniin metallihäkkeihin. Sana “kasanneet” kuvaa tätä järjettömyyttä valitettavan hyvin. Kuten Taija Jolanki kertoo ylläpitämässään Fifirock -blogissaan: “Eläinsuojelija Marius Ţuţuianu kertoo nähneensä omin silmin nelisenkymmentä koiraa työnnettyinä pieneen häkkiin.”

Rankkurit jättävät koirat häkissä kaatopaikalle vailla toivoa. Näin koirista ei tule kuluja, ja rankkurit saavat palkkion jokaisesta kiinni otetusta koirasta. Harsovan pormestari Tudor Nadrag väittää yhä julkisesti, että kaduilta kerätyt koirat viedään kunnalliselle tarhalle.

Toimitaan jälleen yhdessä ja yhdistetään voimamme, jotta pystyisimme vaikuttamaan tähän järjettömään ja jatkuvaan eläinten oikeuksien rikkomiseen.

Toivomme, että ihmiset kirjoittaisivat Harsovan pormestarille ja vaatisivat tämän törkeän eläinrääkkäyksen lopettamista. Haluatko auttaa? Lähetä vapaamuotoinen vetoomus pormestari Tudor Nadragille osoitteeseen primharsova@yahoo.com. Tee vetoomuksesta omanlaisesi, pitkä tai lyhyt. Tärkeintä on, että reagoimme yhdessä tähän.

Kopio sähköpostista kannattaa lisäksi osoittaa tänne: victorponta2.0@gmail.com; liviu.dragnea@gov.ro; eugen.nicolaescu@cdep.ro; catana.victor@ansvsa.ro; office@ansvsa.ro

Lisätietoa:

http://fifirock.com/2014/01/15/politiikkaa-bisnesta-ja-valtavasti-karsimysta-harsovan-kaupungin-karu-tapa-hoitaa-koiraongelmansa/

https://kulkurit.fi/yhteistyotahot/elainsuojelutilanne-romaniassa/

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.437915099643114.1073742138.298813863553239&type=1 HUOM. Tämän kuvakansion materiaali saattaa järkyttää herkimpiä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.