Päivitetty 28.03.2014

Kodin saanut koira: ALMA E (nyk. Alma)


Alma on yhtä hymyä, ja syystäkin. Ensikohtaaminen omistajan kanssa lentokentällä 21.2.2014

 


ALMA E

* synt. 1/2013

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 


6.11.2013
Alma E on varattu Suomeen!


21.2.2014
Alma saapui viimein omaan kotiinsa Suomeen <3

23.3.2014 Kuulumisia kodista
“Ensimmäinen kuukausi yhteiseloa on takana ja kaikki on mennyt upeasti. Alma asettui heti taloksi ja pienenpieni alkujännitys hävisi parissa viikossa täysin. Jo ekan viikon jälkeen päästiin tutustumaan siskoni koiriin, 6v. chihuherraan ja 2v. rescuetyttöön. Alkujähmeyden jälkeen kolmikko on nyt kuin oikeat sisarukset, välillä nahistellaan, mutta hyvässä hengessä.

Alma sopeutui todella nopeasti kotikoiran elämään. Jo ensimmäisen viikon jälkeen on ollut sisäsiisti ja jäänyt rauhassa yksin kotiin päivällä. Pari tyynyä ja matto ovat saaneet kyytiä, mutta muuten alma on keskittänyt pureskeluintonsa leluihin. Hihnassa neiti kulkee uskomattoman siististi. Mielenkiintoisten hajujen ja lintujen perään vetää välillä, mutta perusmoodi on löysällä hihnalla vierellä tai pari askelta edellä.

Alman positiivinen ja luottavainen luonne tekee neidistä vastustamattoman paketin. Alma rakastaa kaikkia ja kaikki rakastavat almaa. Ainoastaan isot koirat vähän jännittävät puistossa, mutta nopeasti neiti niidenkin kanssa rohkaistuu leikkimään.

Vielä riittää opettelemista hihnan molemmissa päissä, mutta oikealla tiellä ollaan. Täytyy kyllä sanoa, että minä olen tässä se onnekas osapuoli, niin mahtavan tyypin olen saanut elämääni :)”

 

Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.