Päivitetty 08.09.2016

Kodin saanut koira: ALON


Syntymäaika: 2013-2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
kastroitu

 

15.08.2016
Rosiori de Veden kaupungin koirien ainoa toivon kipinä paremmasta huomisesta on uuttera eläinsuojelija Cornelia Stan. Toukokuussa syntymäpäivänään Cornelia ajoi maantietä pitkin ja samalla hetkellä suloinen Alon käveli hylättynä samaa tietä pitkin häntä vastaan. Cornelia poimi Alonin turvaan ja vei sen odottamaan omaa kotiaan Rosiorin kaupungissa sijaitsevaan vaaleanpunaiseen rakennukseen, jossa Cornelia ja muun muassa RAR – tiimi (Romanian Animal Rescue) tekevät ihmeitä sterilointipäivinä. Kulkurit auttavat Rosiori De Veden syrjäistä romanialaiskaupunkia sen koiraongelman hallinnassa massasterilointi ja avustusprojektin avulla.

Hurmaava Alon on luonteeltaan sosiaalinen ja ihmisrakas. Toisten koirien kanssa Alon tulee hyvin toimeen, mutta toisten urosten kanssa se saattaa jossain tilanteissa ottaa yhteen. Sterilointitalolla oleville pennuille Alon murisee ruuasta.

Alon todettiin amerikkalaisen sydänmadon osalta positiiviseksi jokin aika sitten ja sydänmadosta ja sen hoidosta voit lukea enemmän tästä.

Painoa tällä ihanalla pojalla on arvion mukaan noin 15 kg ja säkäkorkeutta noin 40-45 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Alon saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Alon on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

08.09.2016
Suloinen Alon on saanut oman kodin Saksasta.

Alonin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.