Päivitetty 28.09.2020

Anda Popescu Happy Dogs Morenin sterilointipäivä


Sunnuntaihuomenta!

Yhteistyökumppanimme Anda Popescu Happy Dogs Moreni -yhdistyksestä lähetti sydäntä lämmittäviä terveisiä edellisestä Morenin kylässä järjestetyssä sterilointipäivästä.

Kuvan parivaljakko, rouva ja hänen koiransa, ovat parhaat ystävykset. Omistaja kertoi Andalle miten löysi koiran pikkuruisena pentuna kadulta, pulloruokki ja kasvatti sen kuin oman lapsensa. Sen koommin rouva ja koira eivät ole olleet päivääkään erossa toisistaan.

Sterilointipäivänä omistaja tuli noutamaan koiraystäväänsä operaation jälkeen onnen ja helpostuksen kyyneleet silmissään. Kuvan perusteella jälleennäkemisen riemu oli molemminpuolista! ❤️ Meistä moni voi varmasti samaistua rouvan helpotuksen tunteeseen. Tunteeseen, joka kertoo että oma rakas ystävä on terve ja turvassa.

Andan sanoin: “We are absolutely delighted we could help these two with a free spay procedures, thanks to your ongoing support for our cause.

Lahjoitusten avulla voimme tukea paikallisia eläinsuojelijoita järjestämään näitä sterilointipäiviä, joihin paikalliset vähävaraiset koiranomistajat saavat tuoda lemmikkinsä maksutta.

Sterilointiprojekteihin lahjoittaminen on helppoa:

1️⃣ Voit tukea lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

2️⃣ Voit lahjoittaa helposti myös MobilePay-sovelluksen kautta lähettämällä haluamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa