Päivitetty 29.04.2014

Andan Uusi Tarha -kampanjakeräys: tilannepäivitys 11.2.2014 ja kiitokset


On tullut aika koota yhteen Andan uuden tarhan eteen tehdyt ponnistukset. Katsomme taaksepäin hetkeksi ennen katseiden siirtämistä kohti tulevaa!

Andan Uusi Tarha -kampanjakeräys käynnistettiin 11.11.2013 eli pian sen jälkeen, kun Kulkurien aktiivit vierailivat tarhalla ensimmäisen kerran. Tuolloin paikkaa kuvasi suuri maa-alue, puolivillainen rakennus ja massiiviset betoniaidat. Anda ja Alina Murgun suunnitelmat olivat täydessä vauhdissa, ja aktiivit kuuntelivat innoissaan heidän visiotaan tulevasta tarhasta. Kaikki oli suunniteltu realistisesti ja tarkkaan, mutta aktiiveista tuntui silti kaukaiselta ajatukselta, että vuosien haaveilun jälkeen tarhasta tulisi todellinen.

Teidän kaikkien kampanjaan osallistuneiden upeiden ihmisten ansiosta rakennustyöt lähtivät käyntiin rivakasti. Lahjoituksilla saatiin esimerkiksi palkattua työväkeä, ostettua materiaaleja, tehtyä maatöitä ja remontoitua pientä asuinhuoneistoa. Kaiken tämän hulinan keskellä Anda ja Alina hoitivat edelleen joka ikinen päivä noin 120 koiraa. He ruokkivat koirat, veivät niitä eläinlääkäriin, kuljettivat adoptio-ohjelmassa olevia koiria klinikalle ja pelastivat katujen sekä peltojen varsilta monia pentuja ja aikuisia koiria Romanian koiravainojen alta.

Kulkurit välillä miettivät, miten Anda ja Alina Murgu voivat jaksaa kaikkea tätä. Heille antoivat voimaa innokkuus, toiveikkuus ja peräänantamattomuus. Kun tarhan rakenteet nousivat, kohosivat yhä myös Andan ja Alinan mielialat. Romaniassa eläinsuojelijoiden unelmat paremmasta huomisesta ovat usein romutettuja. Tämä konkreettinen osoitus siitä, että jotain voi muuttua, oli äärettömän tärkeää sekä käytännön tasolla että psyykkisesti.

Tällä hetkellä tarha on käytännössä valmis. Koirien häkkejä on noin 20. Asuinhuoneisto on lämmin, ja se on vastaanottanut ensimmäiset pentuasukkaansa. Vesi juoksee, sähkö kulkee sekä jätehuolto toimii. Tarhan työntekijät Sile ja Mihai auttavat Andaa arjen pyörittämisessä. Tarhan auktorisoinnista odotellaan yhä vahvistusta, mutta Anda ja Alina ovat hyvin optimistisia sen suhteen.

Andalla ja Alinalla on suunnitelmia tulevalle kesälle. He haluaisivat ostaa paikalle kaksi konttia, joista toinen voisi toimia pienenä klinikkana, ja toinen erityistä hoitoa vaativien koirien hoitopaikkana. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

2.2.2014 Andalle siirrettiin lahjoituksia 3900 e.

Andan Uuden Tarhan kampanjakeräyksen kokonaistuotto ajalta 2.11.2013 – 31.1.2014 on uskomattomat 12 887,2 euroa.

Kampanjakeräyksen aktiivinen vaihe on nyt päättynyt. Andan tarhaa ja koiria saa aina tukea kauttamme lahjoittamalla Rescueyhdistys Kulkurien tilille FI73 1029 3000 3566 41 ja käyttämällä viitettä 1232. Huom. Tilisiirtoihin kirjoitetut viestit eivät näy meille.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kiittää jokaista Andan Uusi Tarha -kampanjakeräykseen osallistunutta henkilöä! Olette todiste siitä, että yhdessä voimme tehdä ihmeitä!

 

Andan Uusi Tarha -kampanjakeräyksestä ja tilannepäivityksistä voit lukea lisää täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.