Päivitetty 05.04.2016

Kodin saanut koira: APRIL A


APRIL A

  •  narttu
  •  arvioitu syntymäaika 01-03/2015
  •  steriloidaan
  •  Romaniassa

 

 

 

 

 

20.12.2015
Asociatia Suflete Dragi on kahden naisen, äidin ja tyttären ylläpitämä yhdistys. Kulkurien tukemana äiti Anda Murgu ja tytär Alina Murgu ostivat maata, jolle pystytettiin Sintestin tarha. Tarhalla asuu Murgujen talteenottamia koiria kaikista mahdollisista elinolosuhteista. Osa koirista on pelastettu kunnalliselta tarhalta, jossa koiran kohtalona on yleensä riutua pois tai joutua kohtalokkaisiin tappeluihin stressaantuneiden koirien kesken.

Sintestin tarhalla asustaa nyt myös touhukas, tomera ja iloinen nuori koiraneito April. April vähän jännittää ihmisiä aluksi, mutta tulee kyllä sitten rapsuteltavaksi itse ja viihtyy ihmisen lähellä. Se vaikuttaa sosiaaliselta ja osaa väistää tarvittaessa muita koiria. April viettää paljon aikaa siskonsa Mayn kanssa. Mistä April tuli tarhalle siskonsa Mayn kanssa, siitä ei ole varmaa tietoa.

Kooltaan April on tällä hetkellä n. 50 cm korkea ja n.17 kg painava.

11.1.2016
Kulkurien aktiivit kävivät vierailulla Sintestin tarhalla tammikuussa ja kertoivat, että April tuli rohkeasti haistelemaan aktiiveja. April asustaa edelleen tarhalla veljensä Mayn kanssa. April oli vähän ensin tilannetta jännittänyt, mutta ollut sitten vierailusta kovin innoissaan ja meno myös sen mukaista. Namit olivat kädestä maistuneet, hyvin iloinen ja eloisa persoona. Aprilille onkin nyt etsinnässä melko aktiivinen koti, jossa ymmärretään energisen koiran tarpeet.

9.2.2016
Lisätty video hurmaavasta sisaruksista.

26.3.2016
Maaliskuussa aktiivimme kävivät jälleen Romaniassa ja myös tapaamassa Muruguja, sekä lukuisia koiria Sintestin tarhalla. April on iloinen ja aktiivinen nuori tyttö, jota kiinnostaa vieraat ihan hirmuisesti mutta ihan vielä ei rohkeus riitä tulla ihan rapsutettavaksi saakka. Pitää kuitenkin muistaa, että tilanne on koirille outo ja jännittävä.

Lisätty video.

5.4.2016
Kaunis April A on matkaamassa omaan kotiinsa, joka löytyi Ranskasta. Onnea elämääsi April <3 . Veli May odottaa edelleen omaa kotiaan Sintestillä.
_______________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

April saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi April on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

April A:n yhteyshenkilö: Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.