Päivitetty 22.03.2018

Sinun apusi on tärkeää


mita_nama_koirat_ansaitsevat

 

Kulkurit lähettää säännöllisesti lahjoituskuormia yhteistyökumppaneillemme Romaniaan. Kuormissa ovat pakattuina mm. ruoka- ja tarvikelahjoituksia, jotka eläinten hyvinvoinnista välittävät kannattajat ovat lahjoittaneet.

Romaniaan lähetettävän tavaran keräyspaikkoja löytyy monesta kaupungista. Niihin voit viedä esimerkiksi ruokaa, ravintolisiä, ulko- ja sisäloishäätöjä ja trimmereitä. Otamme vastaan myös avattuja ruokasäkkejä, kunhan ruoka on käyttökelvollista ja pussi kunnolla suljettu teipillä.

Muistathan tarkistaa, että päiväys ruuassa, vitamiineissa ja lääkkeissä on vielä voimassa.

Käymme säännöllisesti tyhjentämässä keräyspisteet, lajittelemme lahjoitustavaran ja pakkaamme kuorman. Pyydämme huomioimaan, että liinavaatteita, peittoja ja patjoja emme lähetä eteenpäin Romaniaan, sillä ne vievät liian suuren tilan kuormasta.

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että lahjoitettu tavara olisi ehjää ja käyttökelpoista – sellaista mitä voisit omallekin koirallesi antaa käyttöön. Esimerkiksi helposti rikkoutuvat ruokakulhot ovat esineitä, mitä emme voi lähettää eteenpäin, sillä ne voivat aiheuttaa vaaratilanteita koirille.

 

Lämmin kiitos teille kaikille lahjoittajille. Apunne on tärkeää.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.