Päivitetty 12.02.2014

Kodin saanut koira: ATHOS


6.10.2012

 

ATHOS

* 5-6v.

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

29.10.2013
Athos ei ole vielä koskaan päässyt kokemaan oman kodin lämpöä ja turvaa. Se on viettänyt koko pienen ikänsä Glinan tarhalla, joka sijaitsee keskellä suurta peltoa, suojattomana talven kovilta pakkasilta ja kesän polttavalta auringolta. Ankarista oloista huolimatta Athos ei kuitenkaan ole lannistunut, vaan sen silmistä paistaa edelleen suunnaton elämänilo. Josko nyt olisi tämänkin hurmurin aika päästä nauttimaan oman kodin iloista ja paikasta rakastettuna perheenjäsenenä.

Luonteeltaan Athos on melkolailla rauhallinen, ei häslä, mutta kuitenkin keskiverto energinen tapaus. Se on hyvin ihmisrakas ja suorastaan rakastaa huomiota. Athos tulee hyvin juttuun myös muiden koirien kanssa ja jakaa tällä hetkellä häkkinsä Henrietan kanssa.

Athos on keskikokoinen, hieman alle 50cm korkea ja painaa yli 20kg. Vaikka Athos malliltaan onkin hieman tanakka, ei muutamien kilojen pudotuskaan olisi pahitteeksi.

Athos on koira, joka on jäänyt useat kerrat persoonallisempien, nuorempien ja suuremman vaikutuksen tehneiden koirien varjoon ja nyt tämä vääryys täytyy korjata. Athos on upea koira, joka ansaitsee paikkansa rakastettuna perheenjäsenenä.

Huomioithan, että koko ikänsä tarhalla eläneelle koiralle tarvitsee todennäköisesti opettaa kaikki sisäsiisteydestä, hihnakäyttäymisestä ja yksinoloista lähtien kuin pennulle.

22.1.2014
Athos on varattu <3
12.2.2014
Athos matkasi omaan kotiinsa Suomeen 10.2.2014


Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.