Päivitetty 18.07.2014

Kodin saanut koira: AURU


 

Auru profiili

 

AURU

* n. 1 v.

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

12.5.2014
Aurun tähänastinen elämä on jokseenkin hämäränpeitossa, sillä tiedämme vain, että Auru on löytynyt yksinään vaeltelemasta todennäköisesti hylättynä. Tämä ilopilleri ei ole kuitenkaan antanut ikävän kokemuksen lannistaa, vaan Aurun usko ihmisiin on edelleen ihailtavan vahva. Tällä hetkellä poika asuu Glinan koiratarhalla, jossa se on ihastuttanut hoitajansa hauskalla elämäniloa pursuavalla luonteellaan.

Sosiaalinen Auru näkee kaikki ihmiset ja toiset koirat potentiaalisina leikkikavereina. Pojan onneksi sillä on ollut tarhalla kaverina samaa ikä- ja kokoluokkaa oleva narttu Aurica, jonka kanssa Auru tulee loistavasti juttuun. Pojan tulevassa kodissa voisikin olla kiva koirakaveri odottamassa, mutta toki Auru voisi olla myös tulevan kotinsa ainoa nelijalkainen, kunhan tuleva koti on valmis järjestämään nuorelle miehelle sosiaalisia aktiviteettejä, joissa Auru pääsee purkamaan energiaansa sallituilla tavoilla.

Pikkuinen Auru painaa tällä hetkellä noin 10 kg, ja rokotustensa puolesta Auru on valmis matkaamaan Suomeen kesäkuun alkupuolella. Tulevan kodin tulee huomioida, että todennäköisesti Aurulla ei ole mitään käsitystä sisäsiisteydestä tai hihnakäyttäytymisestä, joten pojalle tulee opettaa kaikki kotikoiran aakkoset alusta lähtien.

9.6.2014
Kulkureiden aktiivit vierailivat Romanian reissullaan Glinan tarhalla ja tapasivat siellä myös vauhdikkaan Aurun. Uusien ihmisten tapaaminen jännitti Aurua aika tavalla, ja vaadittiin paljon aikaa ennen kuin Auru uskalsi tehdä lähempää tuttavuutta seurueen kanssa. Toivottoman arka Auru ei ole, mutta tulevalta omistajalta tullaan vaatimaan aikaa ja kärsivällisyyttä pojan rohkaisemiseksi. Auru tullaan luovuttamaan vain kokeneeseen kotiin, jossa mahdolliset lapset ovat jo vähintään kouluikäisiä.

Ulkoisesti Auru on hyvin kaunis koira lennokkaan turkkinsa kanssa. Auru muistuttaa rakenteeltaan hieman welsh corgia; poika on matalaraajainen, pitkärunkoinen ja melko rotevaa tekoa. Painoa Aurulla on yli 10 kg, joten ihan pienestä sylikoirasta Aurun kohdalla ei voida puhua.

Aurulle lisätty myös uusia kuvia!

18.6.2014
Auru varattiin tänään Suomeen Omaan Kotiin!
18.7.2014
Auru saapui omaan kotiinsa

 

Aurua kodinetsinnässä auttoi Johanna R.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.