Päivitetty 28.12.2019

Kodin saanut koira: AYA nyk. AIJA


Syntymäaika: 3/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
Steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

12.11.2019

Carpen tarha on Bukarestin ulkopuolella oleva Carmen Mandescun ylläpitämä tarha. Carpen tarhan rakentaminen on yksi Kulkurien kärkihankkeista. Tarhalla työskentelee myös suomalainen Veera Nuri huolehtien Carpen noin sadan koiran jokapäiväisistä tarpeista.

Rakennustyömaalla ison tien laidalla syntyi keväällä pentue. Ayan sisarukset jäivät isolla tiellä autojen alle, mutta kuin ihmeen kaupalla Aya säilyi hengissä. Aya otettiin kesän lopulla kiinni ja tuotiin Carpen  tarhalle sterilointiin. Ayan toipuessa operaatiosta tarhalla huomattiin koiran lempeä ja avoin luonne ja Aya päätettiin ottaa mukaan adoptio-ohjelmaan etsimään parempaa elämää ja omaa rakastavaa kotia.

Aya on hieman alistuva, reipas luonteinen pentu, joka nauttii ihmisten seurasta ja rapsutuksista. Aya tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on rento ja uteliaan luottavainen. Ayan on kuultu haukahtelevan, mutta hyvin harvakseltaan.

Aya etsii kotia, jossa Aya saa koiramaista puuhaa, yhdessäoloa, rakkautta  ja parhaan mahdollisen elämän.

Aya on kooltaan 50cm ja 17kg. Aya tuskin kasvaa enää kovinkaan paljon, muuten, kuin saamalla massaa pentumaiseen olemukseensa.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

14.12.2019

Aija aloitti elämänsä Suomessa rakastettuna perheenjäsenenä.

14.11.2019

Ayan onni kääntyi sen päästyä Kulkureiden adoptio-ohjelmaan. Nyt Ayalla on oma koti Suomessa, joka odottelee jo tyttöä kuumeisesti.

12.11.2019

Aya aloitti oman kodin etsimisen adoptio-ohjelmassa

__________________________________________________
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Aya saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Aya on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.