Päivitetty 21.02.2017

Kodin saanut koira: AZOREL


Syntymäaika: 2012-2011
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

14.12.2015
Eräs eläinrakas ihminen löysi Azorel pojan talsimasta erään kaupungin kaduilta keski-Romaniasta ja nappasi pojan mukaansa. Hän tomitti pojan yhteystyokumppanillemme Carmen Mandesculle Bukarestiin. Azorel on asustellut kesästä asti eräällä Carmenin ystävällä ja etsii nyt sieltä käsin omaa kotiaan.

Azorel on luonteeltaan leikkisä ja reipas. Poika tulee hyvin toimeen tyttökoirien kanssa. Sen sijaan dominoivan luonteen omaavien urosten kanssa poika on helposti vähän napit vastakkain. Azorel ei hauku juurikaan kotihoitopaikassaan. Azorelia ei välttämättä suositella toisen uroksen kaveriksi.

Azorel on kooltaan pienehkö, korkeutta pojalla on noin 35-40 senttiä ja painoa noin 9-10 kiloa.

04.04.2016
Sympaatinen pikkumies Azorel odottelee edelleen omaa kotiaan Romaniassa. Olisko pian tämän herran vuoro matkustaa omaan kotiinsa?’

Lisätty uusia kuvia Azorelista

08.08.2016
Reipas pikku Azorel odottelee omaa kotiaan Romaniassa. Sympaattinen Azorel on edelleen reipas, sosiaalinen ja energinen tapaus. Poika olisi valmis matkustamaan omaan kotiin.

Lisätty uusia kuvia.

25.12.2016
Kun aktiivimme marraskuussa saapuivat Glinan tarhalle, näky masensi heidät totaalisesti. Tarha on perustettu savimaalle ja syksyn sateet olivat myllänneet maan hirveäksi mutaliejuksi, jossa koirat värjöttelivät. Kaiken tämän keskellä seisoi rauhallinen pikkukoira, jonka silmäkulman pilkettä hirveät olosuhteet eivät olleet kyenneet sammuttamaan. Azorel on sosiaalinen koira, joka rakastaa ihmisen läheisyyttä. Sen unelmat toteutuisivat jos, se saisi tepsutella oman ihmisen rinnalla ja aina silloin tällöin pääsisi vierelle pötkötteöemään. Azorel vaikuttaisi helpolta pikkukoiralta, josta olisi ensimmäiseksikin koiraksi. Azorel menisi varmasti myös lapsiperheessä, jossa lapset olisivat jo taaperoiän ohittaneet. Glinalla se on kunnostautunut rotantappajana ja joskus myös karkailevana koirana. Kameran edessä Azorel viihtyy ja tarjoilee itsestään eri poseerauksia. Ehkäpä se siten ajattelee saavansa kodin nopeammin. Azorel osasi nätisti jakaa vieraiden tarjoilemat namit, joten koirakaverista olisi varmasti apua kotiutumisessa. Azorel on valmis kotikoira, jolta puuttuu vain se koti.

Lisätty kuvia.

12.01.2017
Pieni suuri mies Azorel on varattu tänään  vihdoinkin omaan kotiinsa Suomeen.

20.2.2017
Azorel on tänään saapunut omaan kotiin.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Azorel on kastroitu ja se saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Azorel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Azorelin yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.