Päivitetty 17.10.2018

Osta Back on Track -tuotteita Hobo Shopista! Samalla tuet Kulkurien toimintaa


 

BOT_Hobo_Shopissa

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n verkkokauppa Hobo Shopista löydät ainutlaatuiset ja suositut Back on Track -tuotteet koirille, hevosille ja ihmisille!

Back on Track pitää huolta sekä koirien että ihmisten nivelistä ja lihaksista. Lisäksi tuotteita käytetään lievittämään kiputiloja ja ennaltaehkäisemään vammoja. Back on Track -suojia ja loimia voi käyttää esimerkiksi verryttelyssä ja treenauksessa.

Hobo Shopista löydät koirille loimet, fleeceloimet ja verkkoloimet sekä sadeloimet vuorella että ilman. Lisäksi valikoimasta löydät greyhound- ja mäyräkoiraloimet. Koirilla loimet rentouttavat ja lämmittävät lihaksia ennen harjoitusta ja sen jälkeen. Valikoimaan kuuluu myös makuualustat, jotka pitävät koiran lämpimänä. Ihmisille verkkokaupastamme löytyy Back on Trackin fleecepuseroa, käsineitä, ratsastuskäsineitä, sukkia, poolokaulureita, pitkiä alushousuja ja paitoja.

Myynnin tuotto ohjataan Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kestävään eläinsuojelutyöhön.

Back on Track -tuotteiden kuvastoon pääset tutustumaan tästä. Voit tilata kuvaston kaikkia tuotteita laittamalla tilauksen sähköpostitse Kulkurien aktiiville Essi Virtasalolle: essi.virtasalo(at)kulkurit.fi.

 

Tervetuloa ostamaan laadukkaat Back on Track -tuotteet helposti ja jonottamatta Hobo Shopista!
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.