Päivitetty 01.01.2016

Kodin saanut koira: BAILEY (Bunkkeripennut)


Bailey3 (3)BAILEY

* Arvioitu syntymäaika 07/2015

* Uros

* Romaniassa

 

 

 

 

06.11.2015

Sisarukset Bailey, Bertta ja Bodil päätyivät yhteistyökumppanimme Carmenin huostaan siten, että Carmenin ystävä toimitti ne turvaan sen jälkeen kun hän oli löytänyt nämä pennut hylättynä. Pennut oli laitettu pahvilaatikkoon ja jätetty oman onnensa nojaan. Pennut olivat löydettäessä vain noin kahden viikon ikäisiä ja painoivat vain 300-500 grammaa.

Nyt pennut ovat kasvaneet ja vahvistuneet siten että ovat valmiita etsimään omia kotejaan. Kakki sisarukset ovat pennuille tyypilliseen tapaan leikkisiä ja iloisia. Pennut ovat myös tottuneet muihin koiriin. Bailey nauttii sylissä olemisesta, rapsuttelusta ja pusujen antamisesta. Bailey on sisaruksista ehkä rakastavin luonne.

Bailey painaa tällä hetkellä noin 4 kiloa ja on sisaruksista suurin. Baileyn aikuispaino tulee olemaan noin 6-8 kiloa ja herra jää muutenkin pienikokoiseksi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7- 9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Bailey tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen kastrointia.

Bailey saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bailey on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

17.11.2015

Pikku BAILEY on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

01.01.2015

Bailey saapui omaan kotiinsa uudeksi vuodeksi.

Baileyn yhteishenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Videoita B-teamistä:

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.