Päivitetty 28.04.2018

Kodin saanut koira: BEN


Syntymäaika: 2-3/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
kastroitu

 

 

Perustiedot ja tausta
21.3.2018
Kultainen ja lempeä Ben hylättiin tuntemattomasta syystä torille oman onnensa nojaan alkuvuodesta 2018. Paikallinen eläinsuojelija Mihaela Soare sattui Benin onneksi löytämään hänet ja Ben asuu nyt Mihaelan ja tämän äidin luona yhdessä monen  muun kodittoman koiran kanssa.

Aktiivimme tapasivat Benin maaliskuisella matkallaan ja rakastuivat tähän suloiseen herrasmieheen oitis. Ben on ainakin alkuun hieman ujompaa sorttia, ei kuitenkaan varsinaisesti arka. Se tahtoo olla toiminnassa mukana mutta tarkkailee tilannetta hieman sivummalta, kun paikalla on useampia koiria ja ihmisiä. Ben käyttäytyy kohteliaasti, ei tunkeile mutta uteliaana seurailee ihmisten puuhia. Oman ihmisen kanssa saa varmasti itsevarmuutta nopeasti ja oppii nauttimaan kainalossa köllöttelystä sohvalla.  Upea koira, jolla kohteliaan luonteen lisäksi kaunis ja herkkä ulkomuoto ja sydämet sulattava katse.

Ben on noin 45cm korkea ja painaa noin 15kg.

Päivitykset

28.4.2018

Ben asteli eilen ensimmäiset askeleensa Suomen maankamaralla yhdessä uuden perheensä kanssa.

30.3.2018

Onni potkaisi Beniä, ja se varattiin tänään ikiomaan kotiin Suomeen. Onnea Benille ja tulevalle kodille. <3

21.3.2018
Ben aloitti kodin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ben saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ben on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa