Päivitetty 23.05.2018

Kotia etsivä koira: BIFI


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M.G. Rescue)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja tausta
17.5.2018
M. G. Rescue  on romanialaisen eläinlääkäri ja -suojelijan Mihai Grigorien perustama taho, jonka huostassa on useita erilaisia eläimiä. Kulkurien kanssa Mihai tekee yhetistyötä niin adoptioiden kuin sterilointienkin saralla. Mihain eläinrakkaus ei rajoitu vain tiettyyn lajiin, vaan jos hänen huostaan tuodaan eläin, jonka hoito ei ole vielä Mihaille tuttua, hän tarttuu toimeen ja opettelee uutta. Mihain siipien suojassa onkin noin 80 koiran lisäksi lehmiä, hevosia, lampaita, vuohia, possuja, erilaisia lintuja, kissoja ja kaneja.

Bifi löydettiin tarhan edustalta, kun se oli muovipusissa kuuden sisaruksensa kanssa heitetty autosta ulos. Myös pentujen emo oli hylätty samaan paikkaan. Emo menehtyi pian ja Bifin sisaruksia on adoptoitu Saksaan. Bifi kuitenkin odottelee vielä ikiomaa kotiaan. Bifi on aluksi hieman ujo, ja tuleekin vaatimaan tulevalta kodilta ymmärrystä ja aikaa. Rentoutuessaan Bifistä kuoriutuu kuitenkin reipas ja iloinen nuori tyttö. Jännittävissä uusissa tilanteissa Bifi hakee turvaa toisista koirista, joten kotona Bifiä voisikin odottaa rohkeampi koirakaveri. Ujoutensa vuoksi Bifiä ei suositella äänekkääseen lapsiperheeseen. Tarhalla Bifi ei turhia hauku, mutta on heti leikeissä ja touhuissa mukana. Energiaa ei tästä tytöstä puutu. Bifi on noin 50cm ja 20kg.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Bifi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bifi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bifi yhteyshenkilö: Matleena Grönroos

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.