Päivitetty 01.11.2016

Kodin saanut koira: BLAKEY


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

24.09.2015
Komea pieni poika Blakey odottaa omaa kotiaan Onevetin koirahoitolassa, joka on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyö tahoista. Hoitolaan saavuttua Blakeyn oikea etujalka operoitiin, eikä se enää vaivaa pikkuista.

Ihmiset tuntuvat olevan tälle komealle pojalle paras ja ihanin asia koko maailmassa. Blakey on ihmisiä kohtaan todella herttainen ja rakastettava. Sylissä pikkuinen heiluttaa häntäänsä tyytyväisenä ja tyynen rauhallisena. Blakey antaa käsitellä itseään hienosti,  pitämättä asiasta suurempaa meteliä. Kun Blakeyn laittaa hoitolassa takaisin häkkiinsä, se haluaisi sieltä heti pois, takaisin ihmisten lähelle.

Blakey on tasapainoisen oloinen koira, mutta toisia koiria kohtaan pikkuinen voi olla pomotteleva. Blakeyä ei varmuuden vuoksi suositella samanikäisen uroksen kanssa yhteiseen kotiin. Pienistä asioista Blakey ei ala riehumaan, mutta poika osaa kyllä pitää puolensa suuressakin koiralaumassa.

Ihastuttavalla Blakeyllä on painoa arvion mukaan noin 9-10 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

03.11.2015
Blakey on siirretty erityisadoptioon operoidun etujalan vuoksi.
Blakeyn etujalka vaatii tulevalta kodilta erityishuomiota ja toistaiseksi tilannetta sen osalta Romaniassa seurataan.

20.11.2015
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 3.11 he vierailivat Onevetin koirahoitolassa, jossa myös Blakey tällä hetkellä asustaa. Saimme seuraavanlaisia kuulumisia tästä kerrassaan ihastuttavasta pikkumiehestä:

Tällä hetkellä Blakey liikkuu todella hyvin ja poika muun muassa hyppii ja pomppii, eikä jalka näytä vaivaavan liikkumista lainkaan. Blakeylle paras asia koko maailmassa on se, kun hän saa vieraita häkkiinsä, jolloin pikkuinen ilahtuu kovasti ja haluaa syliin. Blakey rakastaa ihmisiä yli kaiken, mutta osaa kuitenkin rauhoittua syliin käsiteltäväksi. Hurmaava Blakey on luonteeltaan vauhdikas ja iloinen.

Lisätty myös uusia kuvia ihanasta Blakey herrasta.

24.02.2016
Kulkurien aktiivit vierailivat Onevetin koirahoitolassa 12.01 ja tapasivat myös ihanan Blakeyn, joka odottaa edelleen omaa loppuelämän kotiaan. Saimme pikkuisesta oikein iloisia kuulumisia:

Blakey on oikea ilopilleri, joka leikkii, pomppii ja juoksee koko ajan. Paikallaankin ollessaan Blakey liikkuu ja herralla oli sellainen meno päällä, että se juuri ja juuri malttoi pysähtyä saamaan rapsutuksia. Blakey rakastaa yli kaiken ihmisiä, myös tuntemattomia ja voisikin kuvitella, että oman ihmisen syli ja rapsutukset tekisivät tästä herrasta maailman onnellisimman pikkukoiran. Liukkaalla lattialla Blakey ontui jonkin verran operoitua jalkaa, mutta selkeästi jalka ei ole kipeä, koska se ei Blakeyn liikkumista ja pomppimista hidasta.

Lisätty iloiselle ja leikkisälle Blakeylle myös video tammikuulta.

04.03.2016
Lisätty ihanalle Blakeylle uusia kuvia tammikuulta ja pikkuisen ilopillerin profiilikuva on myös vaihdettu.

07.04.2016
Kulkurien aktiivit suuntasivat jälleen kohti Romaniaa ja 18.3 he vierailivat Onevetin koirahoitolassa. Ihanasta Blakeystä saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Blakey tulee rohkeasti suoraan vieraankin ihmisen syliin ja ihmisiä kohtaan se on erittäin sosiaalinen. Hoitolassa Blakey ei hauku. Muita koiria kohtaan Blakey voi olla pomotteleva ja on valikoiva toisten koirien kanssa, sillä kaikkien kanssa se ei tule toimeen. Luonteeltaan Blakey on todella leikkisä ja oikea hyrrä, jonka on vaikea pysyä hetkeäkään paikoillaan.

Lisätty Blakeylle kuvia maaliskuulta.

09.06.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 6.5 he vierailivat Onevetin koirahoitolassa, jossa monen muun koiran tavoin myös Blakey odottaa omaa kotiaan. Tästä herttaisesta pojasta saimme seuraavanlaisia kuulumisia:
Blakey on luoteeltaan todella kiltti ja rauhallinen. Toisten koirien kanssa pikkuinen tulee hienosti toimeen ja se ei hermostu, vaikka pennut riehuvat sen ympärillä hoitolan pihassa. Omaa vuoroaan ihana Blakey odotteli kiltisti hieman sivummalla, mutta se innostui heti, kun sitä lähestyi. Blakeyn häntä alkoi vispata edes takaisin ja heti tilaisuuden tullen tämä ihana pallero alkoi pusutella. Blakeyn tavanneiden aktiivien mukaan tämä komea poika on todella sympaattinen, kultainen ja ystävällinen pikkukoira.
Lisätty Blakeylle kuvia toukokuulta ja vaihdettu artikkelikuva.

19.07.2016
Blakeyn oikea etujalka on leikattu, mutta se ei pikkuisen menoa hidasta lainkaan. On mahdollista, että aikoinaan auto olisi osunut Blakeyn jalkaan ja murtanut sen. Alunperin Blakey on siirtynyt Rosiori de Veden kunnalliselta koiratarhalta Onevetin koirahoitolaan. Hoitolassa samassa aitauksessa Blakeyn kanssa elää hieman vanhempi tyttökoira, jonka kanssa herra loistavasti toimeen. Myös muiden koirien kanssa pikkuinen tulee ongelmitta toimeen. Ruuastaan Blakey hieman örisi häkin ulkopuolella oleville pennuille. Herttainen Blakey on todella sosiaalinen ja iloinen pikkukoira, joka puskee tuntemattomienkin ihmisten syliin ja nauttii todella paljon huomiosta ja läheisyydestä. Blakeyn kielen kärjestä puuttuu palanen.

Lisätty Blakeylle uusia kuvia heinäkuulta ja vaihdettu artikkelikuva.

03.09.2016
Vaihdettu Blakeylle artikkelikuva ja lisätty video tästä kerrassaan ihastuttavasti herrasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Blakey saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Blakey on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiranoppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Erityisadoptiossa olevat koirat on valittu huolellisesti yhteistyötahojemme kanssa yhteistyössä. Koirilla esiintyy jo tiedossa olevia puutteita, mutta niiden uskotaan soveltuvan kotikoiriksi, kunhan niiden mahdolliset erityistarpeet osataan tulevassa kodissa ottaa huomioon. Kulukorvaus näille koirille määräytyy tapauskohtaisesti.

Erityisadoptioon kuuluville koirille tehdään normaalin luovutussopimuksen lisäksi erillissopimus erityisadoptioon kuuluvan koiran omistajalle.

20.09.2016
Suloinen Blakey on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Blakeylle ja sen tulevalle perheelle <3

01.11.2016
Ihana Blakey lensi Suomeen 29.10.

Blakeyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.