Päivitetty 25.05.2017

Kodin saanut koira: BONITE


Syntymäaika: 3/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Moreni)
steriloitu

 

4.4.2017
Bonite on hurmaava musta pötkylä, joka pääsi Kulkurien adoptio-ohjelmaan etsimään ikiomaa loppuelämän kotiaan. Bonite odottaa omaa vuoroaan Happy Dogs Morenin tarhalla. Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5h ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee  hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuva pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien. Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Bonitessa virtaa ulkomuodosta päätellen Staffin verta, se on matala, mutta jykevä. Kun ihmisiä tulee sen häkin lähettyville, se alkaa hyppiä ja pomppia huomiota saadakseen. Kun sen luokse tulee, se rauhoittuu ja nauttii läheisyydestä. Namit Bonite ottaa todella nätisti, mutta namejakin tärkeämpää sille on ihmisen huomio ja rapsutukset.

Kun Bonite pääsee ulkoilualueelle juoksemaan, se rentoutuu silmissä ja kirmaa vapautuneena ja tutkii uteliaana ympäristöään. Välillä se juoksee ihmisten luokse pyytämään rapsutuksia ja sitten taas jatkaa omia touhujaan.

Bonite etsii koirakokenutta loppuelämänkotiaan, jossa se saisi oikeassa suhteessa rajoja ja rakkautta ja jossa se pääsisi opettelemaan kotikoiran tapoja rakastettuna perheenjäsenenä.

7.4.2017
Upealle Bonitelle lisätty tänään videoita!

25.5.2017
Bonite on löytänyt kotinsa Saksasta.

__________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Boniten rotuperimästä johtuen sen kotiehdokkaiden haastattelut tullaan suorittamaan kahden henkilön toimesta ja lisäksi kotiehdokkaille tullaan mahdollisesti tekemään kotikäynti ennen koiran varausta. Bonite saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bonite on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Boniten yhteyshenkilönä toimii Elina Silvennoinen

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.