Päivitetty 19.10.2016

Kodin saanut koira: BRAGU


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroidaan

 

23.03.2016
Ihastuttava Bragu on löydetty hylättynä  vuosia sitten ja se on odottanut tarhalla omaa kotiaan jo yli seitsemän vuotta. Tällä hetkellä ystävällinen Bragu odottaa omaa loppuelämän kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Kun Bragulle tuntematon ihminen menee sen häkkiin, herra menee aluksi koppiinsa piiloon, mutta sitten se tulee varovasti tekemään tuttavuutta ja pian Bragu kiipeääkin jo itse syliin ja pusuttelee. Bragu heiluttaa häntäänsä taukoamatta ja on todella lempeä, kiltti ja erityisen sympaattinen.

Tarhalla herttaisen Bragun häkkikaverina on hieman pomotteleva koira, jota herra sietää todella hienosti ja Bragu alkaisikin leikkimään tämän kaverin kanssa, jollei se koheltaisi niin paljon. Bragu on rauhallinen ja kärsivällinen, sillä se komensi vain kerran ja hieman koheltavaa häkkikaveriaan.

Bragu ei hauku tarhalla erityisen paljon ja sen hampaat on hyvässä kunnossa ikään nähden. Painoa tällä komealla papparaisella on arvion mukaan noin 15-20kg ja säkäkorkeutta noin 50cm.

01.06.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 4.5 he vierailivat Sintestin koiratarhalla, jossa monen muun koiran tavoin myös Bragu odottaa omaa kotiaan. Tästä herttaisesta papparaisesta saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Ihana Bragu on oikea halinalle, joka haluaisi olla vaan koko ajan ihmisen lähellä ja saada huomiota ja rapsutuksia. Ihmisen huomio on Bragulle tärkein asia koko maailmassa. Papparainen tulee hienosti toimeen häkin muiden koirien kanssa ja Bragu pärjää myös määräilevän tyttökoirankin kanssa, sillä se ei vastaa toisten koirien rähinöihin. Herttainen Bragu on todella kohtelias herrasmies sekä kiltti ja lempeä. Tarhalla Bragu haukkui hieman.

Vaihdettu hurmaavalle Bragulle artikkelikuva, lisätty uusia kuvia ja video.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?
Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.
Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bragu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bragu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

23.07.2016
Vuosien odotuksen jälkeen ihana halinalle Bragu on vihdoinkin varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Bragulle ja sen tulevalle perheelle.

19.10.2016
Bragun, jonka nimi on nykyään Bojan, Suomeen tulo viivästyi jonkin verran sydänmadon vuoksi, mutta 16.10 tämä kerrassaan hurmaava papparainen lensi Suomeen omaan kotiin <3 .

Bragun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.