Päivitetty 13.04.2019

Kodin saanut koira: BRODIE


Syntymäaika: 8/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
ei kastroitu

Perustiedot ja tausta
5.2.2019

Talven aikana One Rescue Associationin Cosoban tarhalle on taas hylätty ja tuotu kodittomia koiria, pentuja ja aikuisia loputtomiin. Lisäksi tarhan eläinrakkaat hoitajat ja eläinlääkärit eivät aina kykene kääntämään selkäänsä kaduilla ja pelloilla apua tarvitseville koirille, vaikka resursseja ei olisi enää ottaa yhtäkään uutta koiraa vastaan.

Brodie on yksi pennuista, jotka ovat tämän talven aikana löytäneet onnekkaasti tiensä Cosobaan. Suuri osa pienistä vastustuskyvyttömistä pennuista sairastui parvoon ja osa pennuista ei siitä taistelusta selvinnyt. Brodie oli kuitenkin selviytyjä, ja nyt sen rokitusohjelma on valmis ja se voi erinomaisen hyvin ja parvosta ei ole enää mitään muuta jäljellä kuin kurjia muistoja.

Brody elää isossa pentuporukassa ja on porukan reippaammasta ja touhukkaammasta päästä. Se tutustuu ihmisiin ystävällisesti ja innostuneen kiinnostuneesti. Brodie vaikuttaa hyvällä tavalla sellaiselta perusriiviöltä, jolla on kaikki potentiaali kasvaa tasapainoiseksi kotikoiraksi. 

Brodie on nyt noin viiden kuukauden ikäinen ja se painaa noin 12 kiloa, joten Brodie tulee aikuisena olemaan sellainen keskikokoinen, 17-22 kg painava koira.

Brodie etsii sitounutta ja rakastavaa kotia, jossa ollaan motivoituneita kouluttamaan nuorta pojankloppia lempeästi ja johdonmukaisesti ja tarjoamaan nuorukaiselle aktiivista ja monipuolista elämää rakastettuna perheenjäsenenä. Brodie sopeutuisi varmasti monenlaiseen kotiin, ja sen tulevassa kodissa voisi hyvin olla koirakaverikin odottamassa.

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

13.4.2019

Brodie matkusti tänään omaan kotiin

22.2.2019

Onnekas Brodie on varattu omaan kotiin Suomeen.

5.2.2019 
Brodie aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Brodie saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Brodie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.