Päivitetty 22.11.2013

Kodin saanut: BUBICO


25.10.2013

 

BUBICO

* 1-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

21.11.2013
Bubico on pelastettu eräältä lukuisista julkisista koiratarhoista, joissa eläimet kyhjöttävät ahtaissa häkeissä ja ajan saatossa hiljalleen hiipuvat pois ruoan, veden ja hoidon puutteessa. Yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Cornelia Stan käy säännöllisesti kotikaupunkinsa Rosiorin kuolemantarhalla katsomassa koiria. Tältä noin 130 km päässä Bukarestista sijaitsevalta keskitysleiriltä hän pelastaa yksittäisiä koiria, joiden katsoo tarvitsevan akuuttia lääkinnällistä apua, tai jotka hänen mielestään ovat soveltuvia ulkomaiseen adoptioon. Bubico on yksi näistä onnekkaista.

Aktiivimme vierailivat Romaniassa yhteistyötahojemme luona lokakuussa. Matkallaan he tapasivat jo ennestään tuttuja, jo adoptio-ohjelmassamme olevia koiria, sekä tutustuivat uusiin potenttiaalisiin kotia etsiviin koiriin. Onevetin klinikalla oman kotinsa löytymistä odottava Bubico on yksi uusista tuttavuuksista.

Aktiivimme kertovat Bubicon olevan kertakaikkiaan ihana! Vaikka sitä hieman jännittikin uudet ihmiset ei hännän huiskutus tauonnut hetkeksikään. Bubico tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa, sukupuoleen ja kokoon katsomatta.

Ruumiinrakenteeltaan Bubico on makkaramallinen, 30-35cm korkea ja 12kg painoinen. Ulkonäkönsä puolesta Bubicon rotuperimässä voisi mahdollisesti olla muunmuassa mäyräkoiraa ja beaglea.

Bubico etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti.

 

22.11.2013

Bubibo on saanut kodin Saksasta!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.