Päivitetty 07.07.2016

Case Georgeta


11891978_10154221670779041_1505495121569631203_n muok otsikkoKulkurit kuulivat yhteistyökumppaninne Roxana Deissiman avunhuudon, ja syntyi Case Georgeta- projekti.

Roxana on Kulkurien pitkä-aikainen yhteistyökumppani adoptioiden saralla, luotettava ja sydämellinen eläinsuojelija joka pyörittää omaa pientä koiratarhaansa. Roxanan avulla moni koira on päässyt mukaan Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja saanut uuden elämän Suomessa.

Nyt on aikamme auttaa Roxanaa myös sterilointien saralla.

Roxana on tutustunut vuosien varrella kotinsa lähellä asuvaan paimeneen ja tämän perheeseen. Perheellä on 4 koiraa, joista yksi on jo vanhempi, noin 8-9- vuotias.  Koira on nimeltään Georgeta ja siitä tuli nopeasti tämän projektin inspiraatio- niinpä nimesimme projektin tämän surusilmäisen koiran mukaan. Kerta toisensa jälkeen se tulee tiineeksi, synnyttää pennut eikä perheellä ole yksinkertaisesti varaa huolehtia pennuista, jotka päätyvät loppujen lopuksi, kovasta yrityksestä huolimatta, kodittomina tarhoille.

Pienten tulojensa vuoksi perheellä ei ole varaa steriloida eikä rokottaa koiriaan. Niinpä he olivat jälleen uuden pennun syntyessä olleet yhteydessä Roxanaan, pyytäen häntä auttamaan pennun rokotusten kanssa. Roxana tarttui tuumasta toimeen, ja rahoitti pennun ensimmäiset rokotukset itse; mutta yhdellä ehdolla- perheen tulisi antaa Roxanan viedä sekä emo että pentu, sen ollessa hieman vanhempi, steriloitaviksi. Lisäksi perheen kissa oli synnyttänyt viisi pentua, ja niiden rokotusten ja emon steriloinnin ehtona on, että myös pennut steriloidaan niiden ollessa siihen kyllin vanhoja. Perhe otti ilomielin nämä ehdot vastaan!

Kulkurit saivat vihiä tästä, ja lähdimme innoissamme mukaan projektiin – ja rahoitammekin nyt kaikkien perheen lemmikkien steriloinnit! Neljästä koirasta juuri synnyttänyt emä on jo sen verran vanha, että se tulee tarvitsemaan erityisen nukutuksen intubaatiolla, samoin perheen iäkkäät kissat. Kolme muuta koiraa operoidaan normaalisti. Steriloinnit tullaan suorittamaan luottoyhteistyökumppanimme, Praxis-eläinlääkäriaseman toimesta. Ajat operaatioihin on varattu ensi viikolle, jolloin ensimmäiset lemmikit steriloidaan.

Tämä projekti tulee kustantamaan yhteensä noin 210 euroa- ja se tulee olemaan jokaisen pennin arvoinen! Jokainen teistä voi olla mukana tukemassa tämän sydämellisen perheen lemmikkien hyvinvointia ja auttamassa perhettä, sekä tuhansia muita perheitä ja lemmikkejä! Tule mukaan- tee lahjoitus Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299.

Iloisia kuulumisia Georgetalta!

geogeratPikkuinen Georgeta on 25.8.2015 steriloitu yhdessä perheen aikuisten kissojen kanssa Praxis-eläinlääkäriasemalla!

Kulkurit kuulivat Georgetasta ja tämän pienen tyttökoiran perheestä yhteistyökumppaniltamme Roxana Deissimalta, ja päätimme lähteä mukaan auttamaan. Georgeta on synnyttänyt maailmaan paljon pentuja, ja halusimme auttaa pientä ja surusilmäistä koiraa – nyt sen ei tarvitse enää koskaan synnyttää yhtäkään pentua.

 

 

Kaikki perheen lemmikit voivat hyvin, ja ne ovat päässeet kotiin toipumaan omien ihmistensä luokse. Myöhemmin, kun kissanpennut ja Georgetan pentu ovat tarpeeksi vanhoja, tullaan nekin steriloimaan Kulkurien avustuksella.

Georgeta ja hänen perheensä lähettävät sydämelliset ja lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka mahdollistitte heidän auttamisensa!

Kulkurien syyskuun Romanian matkan yhteydessä toimitetaan tälle perheelle myös pieni avustuspaketti, jonka turvin he saavat hieman helpotusta arkeensa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.