Päivitetty 29.09.2019

Kotia etsivä koira: CASPA


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Iona Bodea/Cosoba)
Kastroitu

Perustiedot ja tausta
28.9.2019

Ioana Bodea on romanialainen eläinrakas nainen, joka on omistanut elämänsä eläimille, niiden suojeluun ja elämänlaadun parantamiseen. Hän on perheellinen, työssäkäyvä nainen ,mutta kaiken sen ajan mikä ei mene palkkatyöhön hänet löytää eläinten parista. Hän auttaa niin koiria, kissoja, hevosia kuin luonnonvaraisia eläimiä ja uneksii voivansa antaa suojan esimerkiksi linnuille jotka tarvitsevat sitä turvallista lepopaikkaa missä kerätä voimansa ennen palautusta luontoon. Osa Ioanan pelastamista koirista asustaa One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa.

Caspa tuotiin tarhalle muutama kuukausi sitten.

Caspa on kovin kiinnostunut aktiiveista, kun nämä lähestyvät Caspan häkkiä. Caspa nuuskuttaa tuoksuja ja käy välillä keräämässä rohkeutta kopissaan, tulee kuitenkin reippaana takaisin tutustumaan aktiiveihin. Caspa syö kädestä ja antaa koskea häntä heiluen. Rapsutukset ovat Caspalle mieluisia, vaikka huomaakin, ettei koiralla ole kokemusta moisesta hellyydestä. Caspa jännittää kameraa ja olemus muuttuu vakavaksi  kuvattaessa. Caspa ei myöskään pidä kiinni olemisesta,  arka ja kokematon kun on.

Caspa kaipaa kotia, jossa ymmärretään koiran arkuus ja osataan tukea ja kannustaa Caspaa rohkeaksi ja onnelliseksi tasapainoiseksi koiraksi.

Caspalla on kokoa 22kg ja 50cm.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan.
28.9.2019

Caspa aloitti Kulkurien adoptio-ohjelmassa oman kodin etsimisen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Caspa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Caspa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Caspan yhteyshenkilö on Mari Tammenkoski

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.