Päivitetty 04.11.2019

Catch-spay-release -kampanja verotti sterilointikassaamme 2500 eurolla


Kerroimme alkuviikosta jännittäviä #sterilointiuutisia yhteistyöprojektistamme romanialaisen eläinsuojelija Alexandra Tanasescu kanssa. Catch-spay-release -tyylisessä projektissa kodittomia koiria pyydystetään, steriloidaan ja lopulta palautetaan omille reviireilleen kaduille, missä ne eivät enää lisäänny. Projektin ensimmäisen testikampanjan aikana syyskuun lopulla steriloitiin 50 koditonta koiraa eteläisen Romanian rantakylistä.

Koirien pyydystys kaduilta ei ole niin yksinkertaista, kuin sitä ehkä ajattelisi. Koirat ovat usein todella arkoja eikä niihin voi koskea. Silloin toisen yhteistyökumppanimme Dr. Ovidiu Rosun pitkä kokemus ja asiantuntemus koirien nuolinukutuksista ja pyydystyksistä tulee todella tarpeeseen. Dr. Ovidiu Roșu on tunnettu toimija ympäri maailmaa esimerkiksi pelastusoperaatio FOUR PAWS Internationalin tiimissä ja olemme todella kiitollisia saadessamme yhteistyökumppaneiksemme niin uskomattoman kokeneita ja osaavia tahoja!

Toivoimme todella, että voimme jatkaa tätä mahtavaa ruohonjuuritason projektia yhdessä, mutta siihen tarvitsemme teidän tukeanne. Projektin ensimmäinen kampanjanaviikonloppu nukutusnuolineen, pyydystyksineen ja itse leikkauksineen kustasi Kulkurien sterilointikassasta yhteensä noin 2 500 euroa. Lahjoittamalla muutaman euron olet mukana vähentämässä kodittomien, kaduille elävien koirien määrää pysyvästi ja eettisesti.

Näytä tukesi näin:

1. Lahjoita tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

tai

2. Lahjoita Mobile Paylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi “steriloinnit”.

Voit lukea lisää Kulkurien sterilointiprojekteista Romaniassa sekä catch-spay-release -metodista täältä: https://kulkurit.fi/steriloinnit/sterilointimenetelmat/.

Kiitos, #spayingiscaring 💚

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa