Päivitetty 26.09.2016

Charity Rock Night Helsingissä 24.9. Luvassa juhlahumua ja hyväntekeväisyyttä!


charity_night_1

Kuva: Mirva Suomilammi

 

Charity Rock Night on syksyn huikein hyväntekeväisyystapahtuma, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 24.9.2016 klo 19.00-02.00.

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n tukija Mirva Suomilammi halusi järjestää tapahtuman Kulkurien Carpe-projektin hyväksi. Tästä kehittyi idea Charity Rock Night -hyväntekeväisyysillasta, jossa kauniit ja viettelevät burleski-taiteilijat, Suomen eturivin artistit ja juontajat esittävät taitojaan hyvän asian puolesta.

Tapahtuma on sisäfestari ja avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille. Debyyttialbuminsa juuri julkaissut Mira Luoti esiintyy Charity Rockissa alkaen klo 20.30! Paikalla järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa on myynnissä mm. suomalaisten korumuotoilijoiden uniikkeja koruja, taidetta, tauluja sekä lasitavaraa. Voit myös huutaa itsellesi takuuvarman uniikkiteoksen: rescuekoirat ovat nimittäin huiskineet tapahtumaa varten sympaattisia maalauksia. Paikalla myös ammattilaisia tekemässä pikakampauksia 25 euron hintaan. Terassilla grillataan, joten nälkäisenä ei tarvitse olla. Tiskiltä saa virvokkeita ja sisätiloissa on mieletön tunnelma.

Tapahtumapaikkana Golden Classics Cafe & Bar. Tämä vintagehenkinen kahvila sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, Länsiterminaalin vieressä.

Tervetuloa kaikille sopivaan lumoavaan tunnelmaan!

  • Liput myynnissä NYT. Halutessasi voit myös ostaa VIP-tukilipun, joka sisältää VIP-passin ja pientä suolaista syötävää. Lisäksi kaikkien VIP-lippujen ostajien nimet julkaistaan illan aikana screeneillä kiitoksena lahjoituksesta.
charity_night_2

Kuva: Mirva Suomilammi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.