Päivitetty 22.04.2014

Kodin saanut koira: CHARLENE ( nyk. Zara)


zara kollaasi

 

CHARLENE

* n. 3-4 v

* sterloitu narttu

 

 

 

 

13.01.2014
Tecucin kaupungissa Galatin läänissä on kunnallinen koiratarha, jolla Romania Animal Rescue- organisaation, RARin, eläinlääkärit ovat käyneet suorittamassa sterilointeja. Tarha on ääriään myöden täynnä, siellä on arviolta 550 koiraa, eikä eläinten hoitoon panosteta lainkaan kaupungin pormestarin aiemmista lupauksista huolimatta. Eläinlääkärit tapasivat tarhalla useita häkellyttävän hyväluonteisia koiria – mitä todennäköisimmin ihmisten lemmikkejä, jotka syystä tai toisesta olivat osuneet rankkurien tielle ja päätyneet häkkeihin lukuisien muiden kohtalotovereidensa lailla.

Saimme yhteyden Tecucissa toimivaan vapaaehtoiseen eläinsuojelijaan Ioana Pasatiin, jonka yksityisellä, pienellä tarhalla on kerrallaan 10-15 koiraa, joita hän pelastaa kunnalliselta tarhalta ja järjestää adoptioon. Päätimme auttaa Ioanaa auttamaan ottamalla adoptio-ohjelmaamme muutaman pienikokoisen koiran.

Charelene on yksi näistä onnekkaista koirista. Tämä pienikokoinen n. 3-4-vuotias 5-6 kiloinen narttu on hyvin leikkisä ja sosiaalinen tapaus. Charelene on herttainen tyttö, joka rakastaa ihmisen huomiota ja läheisyyttä. Charlene on Ioanan mukaan sosiaalisin ja iloisin koira hänen tarhallaan.

Charelene tulee toimeen mainiosti muiden koirien kanssa ja reippautensa vuoksi Charlenen koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Charlene pitää kaikista ihmisistä, joten tyttö voisi sopia myös lapsiperheen elämään. Charlene on pieni, mutta tapakasvatukseen, remmilenkkeilyyn ja muihin tälle tytölle tuntemattomiin asioihin on kuitenkin hyvä panostaa, jotta yhteiselämä sujuisi helposti ja luontevasti.

22.01.2014
Lisätty uusia kuvia Charlenesta. Tyttö etsii edelleen sitä omaa kotiaan.

11.02.2014
Charlene on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

Videon hurmaavasta Charlenesta pääset katsomaan tästä.

 

16.3.2014
Charlene matkusti omaan kotiinsa 15.3.2014.

22.04.2014
Hurmaava Charlene, jonka nimi on nykyisin Zara, lähettelee kuvallisia kevätterveisiä ikiomasta kodistaan. Zaralle kuuluu hyvää ja koko Zaran oma perhe on aivan hurmaantunut tästä pienestä neidistä.

Charlenen varausta hoiti Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.