Päivitetty 31.07.2016

Kodin saanut koira: CHICHI


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
ei steriloitu

10.05.2016
Kulkureiden aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Toukokuun alussa Kulkurien aktiivit vierailivat mm. Suflete Dragin koiratarhalla Sintestin kylässä. Suflete Dragi on Alina ja Anda Murgun ylläpitämä ja heillä on Sintestin koiratarhalla noin 150 uuden mahdollisuuden saanutta koiraa. Vain muutamaa päivää ennen vierailua kadulta oli löydetty myös tämä pentu. Kuinka pentu oli kadulle päätynyt tai minne sen emo oli hävinnyt, ei ole tiedossa. Chichi oli kuitenkin onnekas päästessään tarhalle suojaan ja nyt myös Kulkurien adoptio-ohjelmaan etsimään ikiomaa kotiaan.

Chichi on todella reipas ja pentumaiseen tapaan se pyörii ihmisten jaloissa ja pyytää huomiota, mutta ei kuitenkaan häslää tai hauku. Pennuksi Chichi on yllättävän rauhallinen, jopa hieman reppanan oloinen, mutta se nauttii täysin rinnoin ihmisen läsnäolosta ja viihtyy mainiosti sylissä. Chichi tällä hetkellä noin 3-4kk vanha ja aikuisena Chichi jäänee siroksi keskikokoiseksi koiraksi.

11.7.2016
Chichi on kasvanut ja reipastunut selvästi kesän aikana ja onkin nyt pirtsakka nuori tyttö. Chichi käy rohkeasti tervehtimässä vierailijoita ja hipsuttelee aikansa ympärillä kunnes rauhoittuu ja käy maate. Chichille on myös lisätty uusia ihania kuvia.

21.7.2016
Chichi on varattu omaan rakastavaan kotiin Ranskaan.

————————————————————————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Chichi tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Chichi saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Chichi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Chichin yhteyshenkilö: Matleena Grönroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.