Päivitetty 01.11.2015

Kodin saanut koira: CHRISTOPHER


Chris00CHRISTOPHER

* arvioitu syntymävuosi 2014

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

19.10.2015
Nuori ja ahkera romanialainen eläisuojelija Alina Murgu oli löytänyt hellyyttävän Christopherin 16.10 aamulla bensa-asemalta yksin vaeltelemasta. Christopher on tällä hetkellä väliaikaisesti hoidossa kerrostalossa, jossa tämä hurmaava herra käyttäytyy todella mallikkaasta.

Kerrostalossa pikkuinen ei hauku ympäristön äänille lainkaan ja onkin erittäin todennäköistä, että Christopherillä on ollut joskus oma koti. Hoitopaikassa Christopher seuraa hoitajaansa joka paikkaan ja haluaa selkeästi olla tämän lähellä koko ajan.

Hoitopaikassa Christopher käyttäytyy todella rauhallisesti, vaikka onkin varmasti hämillään tästä suuresta elämänmuutoksesta. Komea nuori mies Christopher on erittäin ystävällinen ja kiltti kaikille ihmisille, mukaan lukien lapsille. Myös toisten koirien ja kissojen kanssa Christopher tulee todella hyvin toimeen.

Painoa Christopherillä on arvioin mukaan noin 10kg ja säkäkorkeutta tällä söpöläisellä on noin 30cm. 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Christopher saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Christopher on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

01.11.2015
Pikku söpöläinen Christopher on saanut oman kodin Ranskasta. Paljon onnea pikkuiselle ja hänen perheelleen.

Christopherin  yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.