Päivitetty 14.11.2014

Enkelikoira: CIULI


IMG_2130

CIULI

* arvioitu syntymäaika 05/2014

* narttu

 

 

 

 

02.11.2014
Asociatia A Doua Sansan pitämällä Glinan tarhalla on useita pentuja. Isoja, pieniä, vilkkaita, rauhallisia, vauhdikkaita, läheisyydenkaipuisia ja itsenäisiä, moneen junaan. Kaikkia näitä pentuja kuitenkin yhdistää se, että ne on hylätty, kuka milläkin tavalla. Pennuille on monella tapaa onnenpotku päätyä tarhalle, sillä kaduilla on kovin turvatonta ja karua. Yksi näistä pennuista on Asociatia A doua Sansan Ioanan löytämä Ciuli, jolle etsitään nyt omaa kotia.

Ciulilla on nyt ikää n. 5-6kk ja se asuttaa tarhalla häkkiään muiden pentujen kanssa. Ciuli onporukan päällepäsmäri ja vahvatahtoinen nuoresta iästään huolimatta. Ciuli on tällä hetkellä n. 40 cm korkea ja 10 kiloinen energiapakkaus, joka kasvanee keskikokoiseksi.

Ciuli on touhukas, aktiivinen, reipas ja rohkea pentu, jossa voisi olla potentiaalia moneenkin harrastukseen ja tekemiseen. Ciuli haukkuu tarhalla, joten kerrostaloasukkia ei Ciulista saa. Ciuli hakee aktiivisesti ihmisen huomiota ja takertuu kylkeen kiinni kun sitä saa. Ciulin tulevalla omistajalla olisikin hyvä olla koirakokemusta ennestään.

14.11.2014
Tänään saimme surullisia uutisia. Pikku-Ciuli on menehtynyt. Ciulilla oli keuhkokuume, joka vei tytön sateenkaarisillalle. Hyvää matkaa Ciuli.

Adoptiossa avusti Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.