Päivitetty 13.11.2013

Craiova kirjekampanja – apuasi tarvitaan!


Kuvat Craiovan kunnalliselta tarhalta ovat niin järkyttäviä, ettei niitä voi käyttää. Oheinen kuva on Targovisten kunnalliselta tarhalta. Kuvan on ottanut eläinsuojelija Mihaela Soare.

Craiovan kaupungin pormestari Vasilescu ei reagoi mitenkään kaupunkinsa kunnallisen tarhan “Breastan” järkyttävien olojen parantamiseksi. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt karmeita kuvia tarhalla kituvista ja kuolleista koirista. Täten Rescueyhdistys Kulkurit ry on päättänyt toimia ja toivoo, että mahdollisimman moni yhdistyksen aktiivinen ystävä osallistuisi Craiova kirjekampanjaan.

Aiempiin yhteydenottoihimme eläinrääkkäyksen lopettamiseksi ei ole mitenkään reagoitu, ja koirat kituvat tarhalla edelleen. Päätimme ottaa järeämmät keinot käyttöön. Ohessa on huippupätevän lakimiehen laatima väkevä kirje, jota olemme lähettäneet eteenpäin pormestarille sekä muille vaikutusvaltaisille tahoille.

Toivomme nyt Teidän, hyvät Kulkurien ystävät, tekevän samoin.

Luethan kirjeen ajatuksella läpi (voit myös halutessasi kirjoittaa oman kirjeen). Sen jälkeen laita omat tietosi allekirjoitusosioon. Lähetä se sitten haluamallasi tavalla eteenpäin.

Kirje löytyy linkistä tavallisena Word-tiedostona:

https://www.dropbox.com/s/g36383hnf1b63se/Craiova-2013-11-Mayor-Vasilescu%2C%20FI.docx

Osoitteet löytyvät oheisesta linkistä Word-tiedostona:

https://www.dropbox.com/s/glud3c05q19tuqe/Craiova-2013-11-osoitteet.docx
On tiedossa, että jotkut osoitteet eivät toimi, mutta emme anna sen haitata.

Olennaista on, että sekä Fordille, jolla on tehdas kyseisessä Craiovan kaupungissa, että DNA:lle (antikorruptiovirasto) lähtee sähköpostia ja kirjeitä. Nämä kaksi instanssia ovat meidän suurin toivomme! Aktiivisimmat voisivat laittaa sähköpostia, kirjeitä ja fakseja.

Kiitos avustasi ja aktiivisuudestasi! Yhdessä meissä on voimaa!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.