Päivitetty 11.09.2019

Donna Taponero yhteistyössä Kulkurien kanssa – jäsenetu voimassa lokakuun 2019 loppuun!


Donna Taponero on suomalainen luonnonkosmetiikkayritys Marttilasta, jossa kaikki tuotteet valmistetaan käsin yrityksen omissa tuotantotiloissa.

Tuotteet ovat sataprosenttisesti luonnon raaka-aineista tehtyjä, ne eivät sisällä vettä eivätkä lisäaineita, ja suurin osa raaka-aineista on luomulaatuisia. Voiteiden ja öljyjen pohjana on pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy.

Jäsenetuna Donna Taponero antaa kaikista Donna Taponero-verkkokaupan tuotteista 10 % alennuksen lokakuun loppuun asti!

Teethän tilaukset sähköpostitse osoitteeseen noora@donnataponero.com. Mainitse tilauksen yhteydessä alekoodi “kulkurit”.

Donna Taponero on esimerkiksi lahjoittanut Kulkurien kautta Romaniaan yhteistyötarhoille ja -klinikalle käytettäväksi 10 kpl 100 ml purkkia monikäyttöistä apteekkilaatuista CE-merkittyä kuusenpihkavoidetta.

Kuusenpihkavoiteen käyttöaiheita ovat kaikenlaiset ihovauriot: haavat, halkeileva ja kuiva iho, rakkulat, palovammat, kutina ja erilaiset tulehdukset. Pihkavoidetta voi siis laittaa suoraan haavaan vaikka se olisi märkivä ja tulehtunut; pihka imee mätää ja epäpuhtauksia ja samalla korjaa rikkinäistä ihoa, joten se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi tarhaolosuhteissa. Pihkavoidetta on turvallista käyttää, koska se ei sisällä vaseliinia, eikä se kirvele, koska se ei sisällä alkoholia eikä muita kemikaaleja. Pihka on suomalaista, se kerätään Lapista. Voide säilyy lähes loputtomiin vaikka koostumus muuttuisikin esim. helteellä. Se on myös erittäin riittoisaa, koska sitä ei ole esim. vedellä jatkettu.

Huomiothan, että etu on voimassa vain Kulkurien jäsenille. Jäsenyys voidaan tarvittaessa tarkistaa.

  • Voit tutustua Kulkurien jäsenyyteen ja liittyä jäseneksi täällä >
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.