Päivitetty 01.06.2017

Eläinystäväni 2017 – takana ihana viikonloppu. Kiitos!


Lauantaina mukana olivat myös Janni, Eva ja Edi-koira

Rescueyhdistys Kulkurit ry osallistui Eläinystäväni-tapahtumaan, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 22. – 23.4.2017.

Tapahtuma oli lämminhenkinen ja onnistunut. Kulkureita ja rapsuteltavia rescue-koiria käytiin rohkeasti moikkaamassa. Ihmiset olivat kiinnostuneita yhdistyksen toiminnasta. Lauantaina mukana tapahtumassa olivat myös Kulkurien julkkistukijat Janni Hussi ja Eva Louhivuori.

Kulkurien pisteellä tehtiin eettisiä ostoksia muun muassa tulevaa äitienpäivää varten. Paikalla järjestettiin myös arpajaiset. Messuviikonlopun kokonaistuotto oli yhteensä keväisen ihanat 675,05 euroa. 

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, pisteellämme käyneille ja ostoksia tehneille henkilöille! Kiitos myös kaikille ahkerille työntekijöille. Kiitos ihanat messukoirat: Rosel (omistajana Marika Stillman), Gini (Tiia Ryhänen), Pufi (Riitta Koivisto), Carlos (Miika Liikamaa) sekä Happy ja Sofi (Stina Nurmikoski). Lämmin kiitos tavaroiden kuljetuksesta Riitta Karasjoelle. Kiitos avusta myös Johanna Liskolle. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, kiitokset spesiaalivieraille Janni Hussille ja Eva Louhivuorelle sekä Edi-koiralle.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa