Päivitetty 07.06.2018

Kodin saanut koira: ELISA


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (M.G. Sanctuary)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

26.12.2017
Kaunis Elisa on pelastettu keväällä 2017 Buftean kunnalliselta koiratarhalta ahkeran ja eläinrakkaan eläinsuojelija Mihai Grigorien toimesta. Tällä hetkellä Elisa odottaa omaa kotiaan Kulkurien yhteistyökumppanin, M.G. Rescuen tarhalla.

Luonteeltaan Elisa on hyvin rauhallinen, ystävällinen ja sympaattinen. Rauhallisemmassa ympäristössä se saattaa aktivoitua, mutta tarhalla käytöksensä perusteella Elisa ei anna viitteitä riehakkaasta luonteesta. Tarhalla Elisa mielummin väistää muita koiria ja vetäytyy muiden koirien jaloista pois, kun alkaa kilpailemaan ihmiseltä saadusta huomiosta.

Elisa on kovin nöyrän oloinen tyttö, eikä se tee itsestään numeroa millään tavalla. Se antaa ihmisen käsitellä itseään ja nauttii ihmiseltä saamastaan huomiosta. 

Kiltti Elisa tulee hienosti toimeen tarhalla muiden koirien kanssa niin urosten kuin narttujen. Elisan tulevassa kodissa voisi hyvinkin asua jo valmiiksi toinen rauhallinen koira, mutta useamman pienen koiran kanssa yhdessä asuminen ei ole tälle neidolle se paras asumisvaihtoehto sen luonteen puolesta. Ruuasta Elisa saattaa ärähtää muille koirille. Kuten ihanan Elisan pulleasta ulkomuodosta saattaa arvata, ruoka on sille melko tärkeä asia. Tarhalla muiden koirien haukkumiseen Elisa lähtee mukaan, mutta muuten se ei juurikaan käytä ääntään.

Elisa on ruumiinmalliltaan melkoinen pötkylä, sillä on säkäkorkeutta arvion mukaan noin 30-35 cm ja painoa noin 13 kg. Elisalle on kertynyt ylimääräisiä kiloja aivan liikaa ja sen tulevan kodin täytyy sitoutua painonpudotukseen. 

Tarhan sisätiloissa Elisa ei kiinnitä erityistä huomiota kissaan.

07.06.2018
Kerrassaan ihastuttava Ellu lensi Suomeen omaan kotiinsa 2.6. Tervetuloa Suomeen Ellu <3

27.04.2018
Upea Elisa eli Ellu on varattu omaan kotiin Suomeen.

06.04.2018
Herttainen Elisa ottaa mieluusti vieraat vastaan tarhalla ja vieraita se seuraa tarhalla varjon lailla. Elisa tykkää vieraista hieman liikaakin, sillä se haluaisi pitää vieraat kokonaan itsellään tai sitten se haluaa itse kaikki vierailla olevat namit ja herkut. Vanha rouva hieman ärähtelee muille koirille niiden tullessa myös vieraiden lähelle. Elisa on erittäin ystävällinen, rauhallinen ja sympaattinen pötkylä. Se on hyvin suloinen ja seuraa tarhalla kauniisti ja huomaamattomasti, kunhan nuoret koirat eivät ole pyörimässä ympärillä. Ihana Elisa on ihmisrakas ja ottaa hyvin mielellään rapsutukset vastaan myös vierailta. Elisa on reilusti ylipainoinen, ja tulevassa kodissa se tulee tarvitsemaan kunnon laihdutuskuurin sekä hieman kehonhuoltoa esimerkiksi hieronnan avulla. Koska Elisa on ylipainoinen ja pötkylän mallinen sen lihaksissa on havaittavissa lihasjumeja.

14.01.2018
Ihastuttava Elisa on siirretty ikänsä puolesta seniorikoirien kategoriaan etsimään omaa kotiian. Pikkuinen Elisa on edelleen oma itsensä eli hirmuisen suloinen ja ihmisrakas.
______________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Elisa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Elisa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Elisan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.