Päivitetty 26.09.2016

Kodin saanut koira: ELISKA


Syntymäaika: 1/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloidaan

 

01.09.2016
Tårgovisten kaupugissa asuva eläinsuojelija Mihaela Soare pelasti suloisen Eliskan kunnalliselta tarhalta ja nyt neiti kaipaa oman kodin turvaa ja huolenpitoa Mihaelan luona.

Herttainen Eliska tulee hienosti toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa ja pikkuinen onkin luonteeltaan todella kiltti ja ystävällinen.

Ihmiseltä saadusta huomiosta ja silityksistä Eliska nauttii suunnattomasti, mutta hellyyttä neiti ei osaa vielä itse pyytää. Eliska on rauhallinen ja rakastettava pieni neito, joka vaikuttaisi olevan helpon oloinen koiran alku. Hihnassa Eliska osaa kulkea jo melko hyvin ja kotioloihin se on selvästi jo sopeutunut.

Ihana Eliska on kooltaan pieni, arvion mukaan noin 5 kg painoinen herkkä tyttö.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Eliska saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Eliska on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

04.09.2016
Eliska on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joiden joukosta pikkuisen loppuelämän koti varmasti löytyy. Tällä hetkellä Eliska neidistä ei siis oteta enempää kyselyitä vastaan.

07.09.2016
Ihana Eliska on varattu omaan kotiin Suomeen. Valtavasti onnea Eliskalle ja sen tulevalle perheelle <3

26.09.2016
Eliska lensi Suomeen omaan kotiinsa 22.9.

Eliskan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.